Helpdesk - htaccess – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Helpdesk - htaccess – PHP – Fórum – Programujte.comHelpdesk - htaccess – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
František
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
23. 1. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den,

potřebuji poradit ohledně změny url. Mám doménu gotoweb.cz, kde je umístěn i helpdesk. Nyní je adresa helpdesku gotoweb.cz/helpdesk, ale já bych chtěl, pokud to půjde, abych se mohl připojit do helpdesku adresou helpdesk.gotoweb.cz. Zkoušel jsem to v souboru .htaccess, ale zatím neúspěšně. Budu vděčný, pokud mi někdo poradí.

Mockrát děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.179.–
Reklama
Reklama
Martin
~ Anonymní uživatel
1379 příspěvků
23. 1. 2013   #2
-
0
-

Tak sem dej alespoň to co jsi udělal a my ti s tím poradíme

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.120.221.–
KIIV+42
God of flame
23. 1. 2013   #3
-
0
-

nejprve si musis pohrat s DNS serverem .. pak teprve muzes neco sachovat na apache

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
František
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
23. 1. 2013   #4
-
0
-

Já jsem udělal toto a z nějakého důvodu mi to ne a ne fungovat

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^helpdesk.gotoweb.cz
RewriteRule ^(.*)$ http://gotoweb.cz/helpdesk/$1 [L,NC,QSA]

Děkuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.179.–
KIIV+42
God of flame
23. 1. 2013   #5
-
0
-

dokud bude nslookup vracet:

$ nslookup helpdesk.gotoweb.cz
Server:         127.0.0.1
Address:        127.0.0.1#53

** server can't find helpdesk.gotoweb.cz: NXDOMAIN

tak ti zadne nastaveni www serveru nepomuze

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
František
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
23. 1. 2013   #6
-
0
-

Aha, takže to nepůjde nastavit ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.179.–
KIIV+42
God of flame
23. 1. 2013   #7
-
0
-

#6 František
pokud mas pristup k nastaveni DNS tak ano ... (obvykle ze je ta domena zaregistrovana na tebe)

pokud to mas pres nejakyho providera tak je to horsi... mozna tak zazadat o wildcard dns zaznam (to aby kdyz si rozmyslis ze chces zmenit helpdesk na cokoliv jineho tak at to funguje i tak...  proste   *.neco.cz pujde na tvuj server)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
František
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
23. 1. 2013   #8
-
0
-

Aha,

dobře zkusím se obrátit na svého providera. Zatím moc děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.179.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 69 hostů

Podobná vlákna

Helpdesk v php — založil Paja2

Aplikace Helpdesk v php — založil Admin33

.htaccess — založil RePRO

.htaccess — založil

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý