Aktualizace dat PHP pomocí JQuery – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Aktualizace dat PHP pomocí JQuery – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comAktualizace dat PHP pomocí JQuery – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
omorok0
Newbie
29. 1. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den,

Dělám si doma webové stránky na Raspberry. Ten mi odchytává aktuální hodnoty z regulace, zpracovává je a ukládá. Tyto hodnoty chci rovněž si zobrazovat na webu. To mám již udělané.

Co bych potřeboval ještě vylepšit, je aktualizace těchto hodnot na stránce. Zatím to dělám tak, že se mi sama aktualizuje celá stránka jednou za 10s pomocí:

<meta http-equiv="refresh" content="10;URL=http://10.0.0.10/index.php">

Toto řešení je sice funkční, ale chtěl bych aktualizovat jen data na stránce.

Vím, že by to mělo jít pomocí JQuery. Hledal jsem jak na to, ale něco použitelného jsem nenašel.

Pro představu přikládám část HTML, kde vkládám pomocí "php" data:

	<td id="schema">

<script type="text/javascript" src="/jscripts/otaceni.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://jqueryrotate.googlecode.com/svn/trunk/jQueryRotate.js"></script>

		<style>
		.omezujici {position: relative}
		.Tkolcss {position: absolute; top: -400px; left: 575px}
		.Ufve2 {position: absolute; top: -228px; left: 825px}
		.Ifve2 {position: absolute; top: -212px; left: 825px}
		.Tzass {position: absolute; top: 140px; left: 240px}
		.Ttepl {position: absolute; top: -170px; left: 280px}
		.Tspat {position: absolute; top: -170px; left: 380px}
		.Pfve2 {position: absolute; top: 10px; left: 850px}
		.Pfved {position: absolute; top: 320px; left: 800px}
		.Pfvemax {position: absolute; top: 370px; left: 800px}
		.cerr {position: absolute; top: -125px; left: 380px}
		.cerobr {position: absolute; top: -125px; left: 292px}
		.Q {position: absolute; top: -420px; left: 575px}
		.QQ {position: absolute; top: -440px; left: 30px}
		.Qmax {position: absolute; top: -440px; left: 280px}
		.Pfve444 {position: absolute; top: 280px; left: 30px}
		.LcelKKF {position: absolute; top: 300px; left: 30px}
		.Q333 {position: absolute; top: 330px; left: 30px}
		.ETcelKKT {position: absolute; top: 350px; left: 30px}
		</style>
	
		<div class="omezujici">

		<span class="Tkolcss">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("$Tkol °C");
		?>
		</span> 

 		<span class="Ufve2">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("$Ufve2 V");
		?>
 		</span> 

Může mi prosím někdo poradit jak na aktualizaci dat ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.249.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
29. 1. 2013   #2
-
0
-

<div id=tabulka></div>

<script id=aaa></script>

<script>

function read() {document.getelementByid('aaa').src='irax.php?'+time();}

setiInterval("read()",5000);

</script>

A kdyz ti irax.php vrati js kod, ktery prepise celou tabulku, treba pomoci innerHTML primo html, tak nepotrebujes jiny zpusob ajaxu (httprequest ani jquery)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
omorok0
Newbie
30. 1. 2013   #3
-
0
-

#2 peter
Děkuji za odpověď, ale nepochopil jsem jak to mám imlementovat.

Pro jistotu vkládám kompletní:

index_php (o tyto údaje mi jde...)

<!DOCTYPE html>
<html lang="cs-cz" dir="ltr">

<head>
	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf8"/>
	<link rel="stylesheet" href="layout-style.css" type="text/css" />
	
	<script src="/jquery.min.js"></script>
	<script type="application/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.9.0/jquery.min.js"></script> 
	
	<script language="JavaScript" type="text/JavaScript"></script>
  	<title>Náš dům v </title>

	<meta http-equiv="refresh" content="10;URL=http://10.0.0.10">


</head>

<body  id="layout-body">
 <table id="layout">
	
  <tr>
	<td colspan="2" id="bunka-hlavicka"><h6><a href="index.php"><img src="images/titul_glossy.png" alt="Úvodní stránka" border="0"></a></h6></td>
  </tr>
	<tr>
  	<td>
	<div id="menu-box">
	<ul id="menu" class="clearfix">
  	<li class="first">
		    <a class="active" href="index.php">Aktuálně</a></li>
                <li><a href="fve.php">Fotovoltaika</a></li>
                <li><a href="tuv.php">Fototermika</a></li>
                <li><a href="o_dome.php">O Domě</a></li>
		<li><a href="galerie.php">Galerie</a></li>
		<li><a href="o_strankach.php">O Stránkách</a></li>
	</ul>
	</div></td> </tr>

	<tr>
	<td id="schema">

<script type="text/javascript" src="/jscripts/otaceni.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://jqueryrotate.googlecode.com/svn/trunk/jQueryRotate.js"></script>

		<style>
		.omezujici {position: relative}
		.Tkolcss {position: absolute; top: -400px; left: 575px}
		.Ufve2 {position: absolute; top: -228px; left: 825px}
		.Ifve2 {position: absolute; top: -212px; left: 825px}
		.Tzass {position: absolute; top: 140px; left: 240px}
		.Ttepl {position: absolute; top: -170px; left: 280px}
		.Tspat {position: absolute; top: -170px; left: 380px}
		.Pfve2 {position: absolute; top: 10px; left: 850px}
		.Pfved {position: absolute; top: 320px; left: 800px}
		.Pfvemax {position: absolute; top: 370px; left: 800px}
		.cerr {position: absolute; top: -125px; left: 380px}
		.cerobr {position: absolute; top: -125px; left: 292px}
		.Q {position: absolute; top: -420px; left: 575px}
		.QQ {position: absolute; top: -440px; left: 30px}
		.Qmax {position: absolute; top: -440px; left: 280px}
		.Pfve444 {position: absolute; top: 280px; left: 30px}
		.LcelKKF {position: absolute; top: 300px; left: 30px}
		.Q333 {position: absolute; top: 330px; left: 30px}
		.ETcelKKT {position: absolute; top: 350px; left: 30px}
		</style>
	
		<div class="omezujici">

		<span class="Tkolcss">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("$Tkol °C");
		?>
		</span> 

 		<span class="Ufve2">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("$Ufve2 V");
		?>
 		</span> 

 		<span class="Ifve2">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("$Ifve2 A");
		?>
		</span> 

 		<span class="Tzass">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("$Tzass °C");
		?>
		</span> 
 		
 		<span class="Ttepl">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("$Ttepl °C");
		?>
		</span> 
 				
 		<span class="Tspat">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("$Tspat °C");
		?>
		</span> 

		<span class="Pfve2">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("$Pfve2 W");
		?>
		</span> 
 		
		<span class="Pfved">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("Dnešní energie: $Pfved Wh");
		?>
		</span> 
 		
		<span class="Pfvemax">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("Dnešní max. výkon: $Pfvemax W");
		?>
		</span> 
 		
		<span class="cerr">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("$cerr");
		?>
		</span> 


		<div>

		<span class="cerobr">
		<?php
		include("irax.php");
		if( $cer == 1 ):
			echo '<img src="images/cerpadlo1.png" alt="Čerpadlo- solární okruh" border="0" id="image"/>';
		else:
			echo '<img src="images/cerpadlo1.png" alt="Čerpadlo- solární okruh" border="0" />';
		endif;
		?>
		</span> 

 		</div>

		<span class="Q">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("$Q kW");
		?>
		</span> 
 		
		<span class="QQ">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("Dnešní energie: $QQ kWh");
		?>
		</span> 
 		
		<span class="Qmax">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("Dnešní max. výkon: $Qmax kW");
		?>
		</span> 
 		
		<span class="Pfve444">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("Fotovoltaická elektrárna dodala od 1.1.2013: $Pfve444 kWh");
		?>
		</span> 
 		
		<span class="LcelKKF">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("Fotovoltaická elektrárna ušetřila od 1.1.2013: $LcelKKF Kč");
		?>
		</span> 
 		
		<span class="Q333">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("Fototermický systém dodal od 1.1.2013: $Q333 kWh");
		?>
		</span> 
 		
		<span class="ETcelKKT">
  		<?php
		include("irax.php");
		echo ("Fototermický systém ušetřil od 1.1.2013: $ETcelKKT Kč");
		?>
		</span> 
 		</div>


	</td>
	</tr>
	


 

  <tr><td colspan="2" id="bunka-paticka">
		<?php 
		include("irax.php");
		echo ("$datum _");
		?>
		Copyright(C) </td></tr>
  </table>
</body>


 
</html>

index_php bere aktuální data z irax_php (o tyto údaje mi jde. Jak je aktualizovat bez nutnosti načítání cele stránky...)

<?php

$datum = StrFTime("%d/%m/%Y %H:%M:%S", Time());

$data= fopen("/dev/shm/www.txt", "r");					#otevře soubor
$data2 = fgets($data);
fclose($data);
$textpole = explode (",", $data2);				#obsah souboru převedo na "pole" rozčlení podle "," a uloží do proměnné
	
$Ufve = $textpole[0];								#jednotlivé položky v poli jsou přiřazené proměnným
$Ifve = $textpole[1];
$Tkol = $textpole[2];
$Tzass = $textpole[3];
$Ttepl = $textpole[4];
$Tspat = $textpole[5];
$Pfve = $textpole[6];
$Pfved = $textpole[7];
$Pfvemax = $textpole[8];
$Q = $textpole[9];
$QQ = $textpole[10];
$Qmax = $textpole[11];
$Pfve444 = $textpole[12];
$LcelKKF = $textpole[13];
$Q333 = $textpole[14];
$ETcelKKT = $textpole[15];
$cer = $textpole[16];




if( $cer == 1 ):
	$cerr = "Běží";
else:
	$cerr = "Stojí";
endif;
  
$Ufve2= $Ufve/10;       #Převede se na reálné hodnoty
$Ifve2= $Ifve/100;
$Pfve2= $Pfve/10;


?>

děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.249.–
omorok0
Newbie
30. 1. 2013   #4
-
0
-

Ještě jsem zapomněl vložit odkaz na foto stránky:

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.249.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
30. 1. 2013   #5
-
0
-

Ok, tak zkusim jednodussi formu. Mas soubory ajax-script.htm a ajax-script-data.js.

Kdyz chces do souboru ajax-script.htm vlozit externi script ajax-script-data.js, jak to udelas?

<script src="ajax-script-data.js"></script>

Kdyz to chces zmenit javascriptem?

ajax-script.htm

<script id="aaa"></script>
<div id="bbb"></div>
<span onclick="document.getElementById('aaa').src = 'ajax-script-data.js?' + new Date().getTime();">Download</span>
<span onclick="document.getElementById('bbb').innerHTML += str + ' ';">Add downloaded</span>

ajax-script-data.js

var str = "Ahoj";

Kdyz to ma byt php?

'ajax-script-data.js?' + new Date().getTime(); // js

'ajax-script-data.php?' + new Date().getTime(); // php

Ale to php musi vratit js kod, jinak to nebude externi js kod. var str = "Ahoj"; Problem je to preformatovat na js. (Coz resi httprequest, ktery ti to posle jako data nebo xml.)

Kdyz se to nema kesovat?

Tak musis pridat parametr nebo spravne nastavit na serveru kesovani. Protoze js a css se obvykle kesuje a nenacita znovu, rekneme 20 min. tak to resi prave ta cast

?' + new Date().getTime()

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
30. 1. 2013   #6
-
0
-

Jo, ja do toho souboru dal jen var str = "Ahoj";, ale ty tam muzes dat zrovna js kod pro zobrazeni:

ajax-script-data.js

var str = "Ahoj";
document.getElementById('bbb').innerHTML += str + ' ';
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
omorok0
Newbie
1. 2. 2013   #7
-
0
-

#6 peter
děkuji mockrát za příspěvky. Teď jsem se se sem nedíval, jelikož mě bacil bacil.

Přesto, jsem něco udělal: 

 zde je kousek kodu programu, který mi ukládá data pro prohlížeč do /dev/shm/www.txt

####################### Pro oba systémy #######################################

	#zasílání aktuálních dat pro zobrazení ve webovém prohlížeči:

	$Pfve44 = (( $Lcel * 1000 ) + $Pfve4); #Aktualí dosažená energie od 1.1.2013 FVE [Wh]
	$Pfve444 = ( $Pfve44 / 1000 );		#převede se na kWh
	$Pfve444 = (round($Pfve444, 4));
	$LcelKKF = ( $Pfve444 * $Elekt ); #Aktuální uštetřené peníza z FVE od 1.1.2013
	$LcelKKF = (round($LcelKKF, 4));
	$Q33 = ( $ETcel + $Q3 );	#Aktuálí dosažená energie od 1.1.2013 TUV [kWh]
	$ETcelKKT = ( $Q33 *  $Plyn );		#Aktuální uštetřené peníza z TUV od 1.1.2013

	#$phpaktualne = fopen("/dev/shm/www.txt", "w");		#vynuluje se RAM soubor,
	#fwrite($phpaktualne, "$nula");
	#fclose($phpaktualne);

	$phpaktualne = fopen ("/dev/shm/www.txt", "w");		#otevře se RAM soubor pro zápis dat,
	fwrite($phpaktualne, "$Ufve,$Ifve,$Tkol,$Tzass,$Ttepl,$Tspat,$Pfve,$Pfved2,$Pfvemaxxx,$Q1,$QQ2,$Qmaxxx,$Pfve444,$LcelKKF,$Q33,$ETcelKKT,$cer");	#zapíší se do RAM souboru tyto hodnoty,
	fclose($phpaktualne);		#uzavře se RAM soubor

	
    #vytvoření a uložení dat v Json pro JQuery
    
      
    
     $posts[] = array('Ufvej' => $Ufve, 'Ifvej' => $Ifve, 'Tkolj' => $Tkol, 'Tzassj' => $Tzass, 'Tteplj' => $Ttepl, 'Tspatj' => $Tspat, 'Pfvej' => $Pfve, 'Pfved2j' => $Pfved2, 'Pfvemaxxxj' => $Pfvemaxxx, 'Q1j' => $Q1, 'QQ2j' => $QQ2, 'Qmaxxx' => $Qmaxxx, 'Pfve444j' => $Pfve444, 'LcelKKFj' => $LcelKKF, 'Q33j' => $Q33, 'ETcelKKTj' => $ETcelKKT, 'cerj' => $cer);
     
      #$response["posts"] = $posts;               # toto nevím

      $fp = fopen("/dev/shm/www.json", "w");     #otevření souboru
      fwrite($fp, json_encode($posts));       #překodování a vložení pole do souboru
      fclose($fp);                               #zavření souboru
	$posts = "";

doplnil jsem převod dat i na www.json

výpis /dev/shm/www.json

[{"Ufvej":"0","Ifvej":"0","Tkolj":"3","Tzassj":"22","Tteplj":"12","Tspatj":"13","Pfvej":"0","Pfved2j":18.9832,"Pfvemaxxxj":"0","Q1j":"0","QQ2j":0.2302,"Qmaxxx":"0","Pfve444j":5.7759,"LcelKKFj":26.8291,"Q33j":14.444,"ETcelKKTj":31.7768,"cerj":"0\r\n"}]

Děkuji,Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.254.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
6. 2. 2013   #8
-
0
-

Zjistil jsem, ze tag script je zrovna problemovy. Je tam jakesi bezp. opatreni prohlizece. Zrovna jsem si s tim hral pro nejaky svuj program...

Takhle to funguje

ip.php

<?php
//"ip.php" example- display user IP address on any page
Header("content-type: application/x-javascript");
$serverIP=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
echo "document.write(\"Your IP address is: <b>" . $serverIP . "</b>\")";
?>

index.php

Test ip check.
<script type="text/javascript" src="ip.php"></script>

Ale tohle uz nefunguje

<?php
if (isset($_GET['ip']))
{
//"ip.php" example- display user IP address on any page
Header("content-type: application/x-javascript");
$serverIP=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
echo "document.write(\"Your IP address is: <b>" . $serverIP . "</b> all test\")";
}
else
{
//Header("content-type: text/html");
?>
Test ip check.
<script type="text/javascript" src="all.php?ip"></script>
<!-- ANI TOHLE
<script type="text/javascript" id='aaa' src='aaa'></script>
<script type="text/javascript">document.getElementById('aaa').src="all.php?ip"</script>
-->

ANI TOHLE
<div id='aaa'></div>
<script type="text/javascript">
var url = 'all.php?ip';
document.getElementById('aaa').innerHTML="<script src='"+url+"'><\/script><a rel="nofollow" href='"+url+"'>"+url+"<\/a>";
</script>
<?php } ?>

Zda se, ze bezp. opatreni FF zabranuje javascriptu prepsat src tagu script na neco jineho nez *.js . Coz chvalim FF, ze viry prijdou o moznost, ale zrovna se mi to nehodi. Takze zbyvaji jen iframy a javascripty typu window.top.funkce('str'); . Skoda, kdysi to totiz fungovalo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
7. 2. 2013   #9
-
0
-

Ten priklad mam jeste lepe upraveny... Jo, krom iframe by se dal pouzit samozrejme http request a nebo by se dal pouzit iframe pro document.write :) (http://peter-mlich.wz.cz/…w/index.html Ajax HttpRequest, Ajax Iframe)

<?php
if (isset($_GET['ip']))
{
//"ip.php" example- display user IP address on any page
header("content-type: application/x-javascript");
$serverIP=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
echo "document.write(\"Your IP address is: <b>" . $serverIP . "</b> all test\")";
}
else
{
//header("content-type: text/html");
?>
Test ip check.
<br>* <script type="text/javascript" src="all.php?ip"></script> html - true
<br>* <script type="text/javascript" id="bbb" src="bbb"></script> script.src - false
<span id='aaa'></span>
<script type="text/javascript">
var url, str;
url = 'all.php?ip';
str = '<br>* <script src="' + url + '"><\/script>';
document.write(str + ' document.write - true');
document.getElementById('bbb').src = url;
document.getElementById('aaa').innerHTML = str + ' span.innerHTML - false';
document.write('<br><a href="' + url + '">' + url + '<\/a>');
</script>
<?php } ?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
omorok0
Newbie
12. 3. 2013   #10
-
0
-

#9 peter
Dobrý den,

po nějaké době jsem se pustil, daného problému.

A výše zmiňované mi sice něco jelo, ale nepřišel jsem jak to implementovat. Hledal jsem dále a nejblíže jsem se dostal s tímto:

Soubor ze kterého načítám data irax.php

<?php

$ventil= "700";
$cerpadlo = "999";
$Tkolek = "34";

$retval = array("V3ventil" => $ventil, "cer" => $cerpadlo);
echo json_encode($retval);

?>

soubor index.php

<script type="application/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.9.0/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript">


setInterval(function() {
	
$("#ahoj").load('iraxxx.php');
  
}, 3000);
</script>

vypíše v: <div id="ahoj"></div>

toto: {"V3ventil":"700","cer":"999"}

Což je sice z části funkční, ale potřebuji rozložit jednotlivé proměnné. Např: $V3ventil bude mít hodnotu 700...

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.249.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
13. 3. 2013   #11
-
0
-

http://api.jquery.com/…and-methods/

http://api.jquery.com/jQuery.getJSON/

Ale tak v nejhorsim to muzes evalovat, ne? Videl bych to asi takto nejak:

$("#ahoj").load('iraxxx.php','',function(responseText, textStatus, XMLHttpRequest)
{  x = responseText;  alert(x);  x = eval(x);
  alert(x); // melo by vypsat object
  alert(x.toSource()); // melo by vypsat ve FF strukturu objektu});
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
omorok0
Newbie
13. 3. 2013   #12
-
0
-

#11 peter
tak jsem hledal a pokusem jsem dal dohromady tento pokusný:

soubor PHP odkud beru data: irax.php

<?php

$aa = "120000";
$bb = "88";

 
$data['var_1'] = "$aa";
$data['var_2'] = "$bb";
 
echo json_encode($data);
 
?>

a zde stránky index.php:

<html>
  <head>
	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf8"/>
	<link rel="stylesheet" href="layout-style.css" type="text/css" />
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.min.js"></script>
	<script src="http://code.jquery.com/jquery-migrate-1.1.1.min.js"></script>
  </head> 
 
  <script>
    jQuery(document).ready(function($) {

	setInterval(function() {
	
 $.getJSON("irax.php", function(vystup){
  alert("Jméno je: " + vystup.var_1 + " a příjmení je: " + vystup.var_2);
});
      
 
	}, 3000);
    });
  </script>
 
  <body>
 
    Vypsat proměnné ze souboru ajax.php
	<div id="ahoj"></div>
 
  </body>
</html>

Toto funguje, ale hodnoty se zobrazí ve sdělovacím okně: to je ten řádek: "alert("Jméno je: " + vystup.var_1 + " a příjmení je: " + vystup.var_2);" a teď potřebuji jen nahradit tento řádek něčím, kde mi bude přidělovat jednotlivé proměnné ( např: vystup.var_1) na daný ID (který bude následně umístěn v "body" 

Např: ID#ahoj = vystup.var_1

...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.254.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
14. 3. 2013   #13
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
omorok0
Newbie
14. 3. 2013   #14
-
0
-

#13 peter
Děkuji mnohokrát za pomoc. Tím to považuji dané vlákno za vyřešené.

Pokud bude irax.php stejný, tak index.php bude:

<html>
  <head>
	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf8"/>
	<link rel="stylesheet" href="layout-style.css" type="text/css" />
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.min.js"></script>
	<script src="http://code.jquery.com/jquery-migrate-1.1.1.min.js"></script>
  </head> 
 
  <script>
    jQuery(document).ready(function($) {

	setInterval(function() {
	
 $.getJSON("irax.php", function(vystup){
 	$('div.demo-container')
.html(+ vystup.var_1);
	$('div.demo-container2')
.html(+ vystup.var_2);


});
      
 
	}, 3000);
    });
  </script>
 
  <body>
	
	<div class="demo-container">
	Čekám na spojení <em>3 sekundy</em>
	</div>
<br>

	<div class="demo-container2">
	Čekám na spojení <em>3 sekundy</em>
	</div>
 
  </body>
</html>

Tím se posílají data po 3s. a zobrazují se na daném místě. Přesně toto jsem potřeboval. Ještě sice musím zjistit, jak funguje v JAVA podmínka, jelikož mám na stránce pokud je v proměnné "0", tak je tam statický obrázek a pokud "1", tak je k tomuto obrázku přidělené "ID" a tím je obrázek rotován.

Děkuji za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.249.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
14. 3. 2013   #15
-
0
-

ne java, ale javascript

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý