INT se mení na string – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

INT se mení na string – PHP – Fórum – Programujte.comINT se mení na string – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Foukr
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
2. 2. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den tahám si z databáze id v databazi mam samozrejme nastaveno int ale kdyz ho dam do promene

$video=$zaznam["id"];

a nasledně ho ověřuji is_int hazí mi to false. var_dump mi rika ze je to string. chci aby to byl int aby tam nikdo nic jineho napsat nemohl nejaka rada prosim?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.190.–
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
2. 2. 2013   #2
-
+1
-
Zajímavé

   

$video=(int)$zaznam["id"];
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
CZechBoY+4
Věrný člen
9. 2. 2013   #3
-
0
-

#1 Foukr
is_int je k ničemu, použij radši is_numeric když chceš ověřovat numeričnost, ale bacha - i float je numeric

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
9. 2. 2013   #4
-
0
-

#3 CZechBoY
imho nechce ověřovat numeričnost, ale jestli je to doopravdy int

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
CZechBoY+4
Věrný člen
9. 2. 2013   #5
-
0
-

#4 crazy
tak pak by musel použít něco jako

<?php
function is_integer($string) {
  $int = (int)$string;
  return $int == string;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 35 hostů

Podobná vlákna

String << int — založil Kenvelo

Přetypování string na int — založil Kenvelo

Premena int -&gt; String — založil Dagi

Delka int, string — založil Lukas

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý