Problém s i++ – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s i++ – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comProblém s i++ – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Chazz
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
23. 2. 2013   #1
-
0
-

Ahoj mám problém s kódem tímto scriptem, v čem je prosím problém?

$(window).scroll(function() {
for(var i = 0; i<10; i++) {
	var vyska = $("#box"+i).outerHeight(),
		spodek = vyska + $("#box"+i).offset().top;
		
    if($("#box"+i).offset().top < $(document).scrollTop()) {
    $("#link"+i).addClass("aktivni");
    }
	if ( $(document).scrollTop() > spodek ){
	$("#link"+i).removeClass("aktivni");
	}
}
});
Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:8388:4bca:1440:...–
Reklama
Reklama
Chazz
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
23. 2. 2013   #2
-
0
-

Problém byl v tom, že neexistovala idecka s nulou. Konzole mi porad pise

TypeError: $(...).offset(...) is undefined

u tohoto radku:

spodek = vyska + $("#obdelnik"+i).offset().top;

Čím to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:8388:4bca:1440:...–
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
25. 2. 2013   #3
-
0
-

Kod neni uplny, spustitelny, problem nelze resit.

Pokud pise, ze je neco undefined, tak je to undefined, neni to tam. Dej si alert na cely objekt

TypeError: $(...).offset(...) is undefined

$("#obdelnik"+i).offset().top;

alert($("#obdelnik"+i).toSource())

Ve FF ti to zobrazi vse, co v tom objektu je. Nevim, zda tvuj jiny prohlizec podporuje toSource().

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Problém v C++ — založil Anonim

Problém — založil rotoro

Problém — založil Já

Problem... — založil

Problém — založil Jano

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý