Jquery a link na jinou stranku – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jquery a link na jinou stranku – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJquery a link na jinou stranku – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

TkTz
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
18. 3. 2013   #1
-
0
-

Dobry den,

vyuzivam posledni verzi jquery mobile a jquery k vyvoji mobilni aplikace. V hlavnim NavBaru se prepinam mezi strankami :

		<div data-role="navbar">
			<ul>
				<li><a href="#aaa" data-transition="none" data-icon="search" class="ui-btn-active ui-state-persist">AAA</a></li>
				<li><a href="./userspace/index.php?idm=<?php echo $_SESSION['SESS_MEMBER_ID']; ?>" data-transition="none" data-icon="gear" data-ajax="false">Userspace</a></li>
				<li><a href="#ccc" data-transition="none" data-icon="info">CCC</a></li>
			</ul>
		</div>

Odkazuji tedy na stranky aaa a ccc a take na stranku v adresari ./userspace/index.php?idm=<?php echo $_SESSION['SESS_MEMBER_ID']; ?> kde promenna je ID prihlaseneho uzivatele. Na teto strance mi bohuzel jiz nejdou vychytavky z jquery, napriklad vyskoceni Dialogove okna ... Tusim, ze to je neco s data-ajax="false".

Prosim muzete me nekdo zkusenejsi nakopnout spravnym smerem ?

Dekuji TkTz

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.46.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
19. 3. 2013   #2
-
0
-

Myslím si, že to bude spíš tím, že na stránce, na kterou se dostaneš po odkázání (viz 2. odkaz v tvém html) už není správně vložen javascript. Zkus zkontrolovat např. přes Google Chrome, jestli tam nemáš na té stránce nějaké varování, chyby. 

Google Chrome - přejít na tu stránku - pravé tlačítko - zkontrolovat prvek - poslední záložek (1. z prava)

Co se týče tvé proměnné, kterou tam jen tak vypisuješ, tak doporučuji ošetřit. Tohle je dost nebezpečný řešení. Btw. dost prasácké řešení. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
TkTz
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
19. 3. 2013   #3
-
0
-

Ahoj,

Dekuji za odpoved.

Console javascriptu hlasi chyby v JQMIGRATE :) to jsou veci, ktere jsem jeste neosetril pri prechodu na novou jquery nicmene jsem naincludoval migrate script, ktery maji na strankach.

dale mi to vypisuje tohle, to by mohlo byt ono:

Uncaught TypeError: Cannot read property 'code' of null jquery.oembed.js:51
$.fn.oembed.insertCode jquery.oembed.js:51
callback jquery.oembed.js:13
(anonymous function) jquery.oembed.js:28
jQuery.extend.each jquery-1.7.2.min.js:648
jQuery.fn.jQuery.each jquery-1.7.2.min.js:270
$.fn.oembed jquery.oembed.js:6
(anonymous function) index.php:83
fire jquery-1.7.2.min.js:1037
self.fireWith jquery-1.7.2.min.js:1148
jQuery.extend.ready jquery-1.7.2.min.js:433
completed

Nejsem si jisty ale zda se mi, ze se mi ty dva skripty nejak bijou. Prosim o potvrzeni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.226.16.–
null_while
~ Moderátor
+6
Věrný člen
20. 3. 2013   #4
-
0
-

Pokud vkládáš dvě knihovny jquery nemůžeš počítat s úspěchem. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.103.–
WEBNIA.cz - tvorba webových stránek
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý