DataGridView zaplnění čísly – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

DataGridView zaplnění čísly – C / C++ – Fórum – Programujte.comDataGridView zaplnění čísly – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Radek
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
2. 4. 2013   #1
-
0
-

potřebaoval bych poradit mám v datagridview vytvořenou matici a pomocí tlačítek na gewneraci čísel ji dokážu zaplnit a pak ji můžu sečíst, odečíst, atd. ale když v aplikaci zadám čísla ručně vyhodí mně to chybu:

An unhandled exception of type 'System.InvalidCastException' occurred in cviceni09_11.exe

Additional information: Určené přetypování není platné.

nevíte někdo co s tím? předem díky za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.214.–
Reklama
Reklama
labuzník
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
3. 4. 2013   #2
-
0
-

Vidím, že řešíš stejný úkol jako já! Mně to normálně jede, ikdyž tam zadám manuálně ty hodnoty. Použil jsi tu šablonu z toho raru, co nám dal k dispozici?

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.74.139.–
Radek
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
3. 4. 2013   #3
-
0
-

jo použil ale nefunguje to. tak nevim čím to je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.192.–
labuzník
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
4. 4. 2013   #4
-
0
-

Někde jsi tam musel udělat nějakou krpu, jinak to normálně funguje..

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.74.139.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 85 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý