Spuštění programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Spuštění programu – C / C++ – Fórum – Programujte.comSpuštění programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Kenvelo+2
Super člen
26. 5. 2013   #1
-
0
-

Zdravím mám problém se spuštěním programu na jiném PC. I když program překompiluji a je bez chyb druhém pc se mi ukáže že chybí MSV100.dll i po přidání se chyba stále projevuje. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.15.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
26. 5. 2013   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
Kenvelo+2
Super člen
26. 5. 2013   #3
-
0
-

#2 hlucheucho
dělá mi to ale od té doby co sem přešel zpátky na MSV 2010 z 2012

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.15.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
26. 5. 2013   #4
-
0
-

máš správnou verzi dll?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
Kenvelo+2
Super člen
26. 5. 2013   #5
-
0
-

Měla by být ... instaloval sem to hned po přeinstalování Winu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.15.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
26. 5. 2013   #6
-
0
-

Bud na druhem PC doinstalovat VC redist balicky (spravne verze) nebo si v nastaveni linkeru nastavit, at se fce z te knihovny proste prilinkuji do tve vysledne binarky. Ale pokud tu spravnou chybejici knihovnu vezmes a das do adresare s tvoji binarkou, tak by to taky melo fungovat, tak mozna bude problem jinde (ikdyz me teda nenapada kde, PE loader moc dalsich moznosti nedava).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.5.–
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
26. 5. 2013   #7
-
0
-

#4 hlucheucho
Pokud je spatna verze DLL, tak by se objevila chyba spis neco na zpusob "V knihovne blabla.dll nebyl nalezen export blablabla". V horsim pripade by to pak nekde spadlo, ale to u MS knihoven hledicich na zpetnou kombatibilitu snad nehrozi....ikdyz...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.5.–
Kenvelo+2
Super člen
27. 5. 2013   #8
-
0
-

#7 Tom
Takže myslíš že to může dělat i to, že to naprogramuji v Win Vista a spustím na Win 7 ? to mi přijde jako blbost.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.10.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
27. 5. 2013   #9
-
0
-

jak uz psali nainstalovat redistributable package a fungovat bude :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.242.117.–
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
27. 5. 2013   #10
-
0
-

#8 Kenvelo
Ale to ne, ta binarka, kterou vytvoris, pouziva fce z msvcxxx.dll. Takze bud ji musis prilinkovat staticky (tzn ty fce se stanou soucasti binarky), nebo musis na tom druhem pocitaci tu knihovnu dodat. A ta knihovna je soucasti VC redistributable package (pokud jsi to psal ve VS 2010, tak redisty verze 2010 (a spravnou bitabilitu)). Melo by i stacit teda tu knihovnu manualne dodat do adresare s tou tvoji binarkou, pac loadlibrary nejdriv nacita z aktualniho adresare tusim a az pak hleda v system32 a dalsich v %path%. Ale to jsi psal, ze ti nepomohlo, coz je divne.....nemas nekde tu binarku vystavenou? Ze bych se podival, co to presne chce?

Btw mozna sme se spatne pochopili....o Win7 vs Win Vista sem nic nepsal. Na verzi systemu by to nemelo mit vliv (teda od WinXP SP2 a pokud si to napsal ve VS2010 a ne ve VS2012, kde je pro zpetnou kompatibilitu s WinXP treba zmenit toolchain).

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.4.138.–
Kenvelo+2
Super člen
27. 5. 2013   #11
-
0
-

#10 Tom
Pomohlo přidání  MSVCP100D.dll přímo do složky k souboru .exe 

Ale divné že když sem tuhle knihovnu přidal do systému tak to stejně nešlo. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.13.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
1. 6. 2013   #12
-
+1
-
Zajímavé

#11 Kenvelo
Ze se tak vracim k zavrenemu tematu....doporucil bych distribuovat release a ne debug verzi :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.187.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

Podobná vlákna

Spusteni programu — založil Tom9k

Spusteni programu v c — založil Anonymní uživatel

Spuštění programu — založil roman.jaros

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý