#include <iostream> – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

#include <iostream> – C / C++ – Fórum – Programujte.com#include <iostream> – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lddangsta
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
31. 5. 2013   #1
-
0
-

Ahoj. Začínám s Cčkem a v kompilátoru jsem začal napsáním #include <iostream>. Ale nemůžu na konci napsat znak ">". Když tu šipku napíšu, nic se neobjeví. Poradíte mi prosím někdo? Děkuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.177.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
31. 5. 2013   #2
-
0
-

Soubor se jmenuje iostream.h  - jméno musíš uvést celé

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
ingiraxo+15
Grafoman
31. 5. 2013   #3
-
0
-

cože? můžeš líp definovat "nic se neobjeví" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Matrix17
~ Anonymní uživatel
285 příspěvků
31. 5. 2013   #4
-
0
-

#2 hlucheucho
Soubor se nejmenuje iostream.h ale iostream. ;) Jméno má správně ale jelikož to je hlavičkový soubor C++ tak ho v C nemůže použít.

#1 lddangsta
Místo iostream, když píšeš v C musíš napsat:

#include <stdio.h>

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.237.–
lddangsta
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
31. 5. 2013   #5
-
0
-

#3 ingiraxo
Jako že mi v kompilátoru nefunguje šipka ">". Jinde mi znak funguje. Aby jsi viděl, jak to přesně mám:

#include <iostream

chybí mi tam ta šipka na konci, která mi jen v kompilátoru nefunguje..

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.177.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
285 příspěvků
31. 5. 2013   #6
-
0
-

#5 lddangsta
Tak to se ve vývojovým prostředí podívej po klávesových zkratkách. Hádám, že > píšeš přes pravej alt a . to nejspíš má to prostředí jako nějakou zkratku pro něco, takže jí smaž a pude do. Nebo ten znak píšeš jinak?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.237.–
ingiraxo+15
Grafoman
31. 5. 2013   #7
-
0
-

#5 lddangsta
1) ujisti se, že máš nastavenej kompilátor pro C++ a né pro C (viz. co psal Matrix17)
2) co používáš za prostředí, že to nejde napsat ">" ? ve Win pro jazyky C doporučuju VisualStudio

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
hlucheucho+10
Posthunter
31. 5. 2013   #8
-
0
-

Je dobré používat anglickou klávesnici, tam jsou tyhle znaky na shift. Pokud máš klávesnici do USB, zkus ji na chvíli odpojit, někdy si USB klávesnice dělají co chtějí.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
Radek
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
4. 11. 2013   #9
-
+1
-
Zajímavé
EB9 +

Řešení v Code::Blocks:  Settings -> Editor -> Keyboard shortcuts a jak je tam v pravo NEW SHORTCUT: tak tam zmáčkněte Alt Gr + . a pod tim uvidíte, čemu je to přiřazený...tak klepněte v tom okně Commands: na něco, co nemá přiřazenou zkratku a to Alt Gr + . tam přiřaďte 'Add', následně dejte jen 'Remove'...tím by mělo vzniknout to, že zkratka bude mít nyní přiřazeno 'None' a právě v tu chvíli můžete vesele psát >

Jinak doporučuji americkou klávesnici, programování je dle mého pak snažší a ty IDEčka jsou na ní přizpůsobeny   

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.245.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 107 hostů

Podobná vlákna

IOSTREAM download — založil NEED TO DOWNLOAD IOSTREAM

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý