Php mi meni kodovani – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Php mi meni kodovani – PHP – Fórum – Programujte.comPhp mi meni kodovani – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tribalcz0
Super člen
27. 6. 2013   #1
-
0
-

ahoj mam problem php mi meni kodovani jde o tohle web pisu  v kodovani cp1250 vse se zobrazuje korektne tedy az na soubory co pridavanm pomoci include require kdyz dam napriklad <? require "./scripty/menu.php;?>" takk mi to zmrsi kodovani resp prepne na UTF-8 predpokladam ze to je tato znakova sada protoze kdyz v meta zmeni cp1250 na utf-8 tak to co jde z php se mi zobrazi korektne ale to co nejde pres php se mi rozhazi

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
27. 6. 2013   #2
-
0
-

php.net/header

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
27. 6. 2013   #3
-
0
-

Teda, abych to upresnil, php server ma nastavene jakesi default kodovani. Header funkci s kodovanim to prebijis. Takze nejspis by stacilo pro header nastavit win1250 a pak by i includy meli byt ok. Pokud ne, tak v tech includech je chyba. mozna, jestli mas pspad, pridava BOM do souboru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.207.–
tribalcz0
Super člen
27. 6. 2013   #4
-
0
-

pouzivam php designer a bom mam vypli

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
tribalcz0
Super člen
27. 6. 2013   #5
-
0
-

#2 peter
nevim nevim header mi zmeni kododvani celeho webu nejen menu

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
yetty
~ Redaktor
+5
Super člen
27. 6. 2013   #6
-
0
-

#5 tribalcz
A co na to jít obráceně a všechno převést do UTF-8? ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.23.51.–
tribalcz0
Super člen
30. 6. 2013   #7
-
0
-

no nevim nevim kdyz to prevedu do utf-8 tak je mnu v pohode ale zbytek co neni includovany tak je rozhazeny

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.92.157.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

PHP mail - kodovani — založil matouch

INT se mení na string — založil Foukr

Kódování — založil wise

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý