Výběr položky z databáze do druhého formuláře – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Výběr položky z databáze do druhého formuláře – Visual Basic – Fórum – Programujte.comVýběr položky z databáze do druhého formuláře – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
20. 7. 2013   #1
-
0
-

Potřebuji poradit prosím,

v PHP to zvládám ,ale v VB zatím nevím (načtu určitou položku do pomocné proměnné (id z databáze) a v druhém formuláři ji načtu) ,ale jak na to ve VB

Příklad:

FORM1 - obsahuje datagridview  

FORM2 - LABEL položky.. ... 

jak načíst určitý záznam do FORM2 vybraný z FORM1  ?? prosím radu 

Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.153.–
Reklama
Reklama
20. 7. 2013   #2
-
0
-

Mám nastavená na DataGridView  ,, Mouseclick s otevřením FORM2 , a potřebuji zobrazit ve FORM2 hodnoty z DGV

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.147.–
ing0
Stálý člen
22. 7. 2013   #3
-
0
-

takto to bude vo VB6
 

 
form2.label1.caption = fomr1.DGV.textmatrix(grid1.row,grid1.col)


musis mu urcit z ktoreho formu taha udaje a nasledne odkial
ak je tych udajov viac tak namiesto form1 mozes pouzit

with form1
	form2.label1.caption = .DGV.textmatrix(grid1.row,grid1.col)
        form2.label2.caption = .DGV.textmatrix(grid1.row,grid1.col)
end with
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.137.–
V programovani som uplna lama, ale som samouk tak sa nesmejte
23. 7. 2013   #4
-
0
-

#3 ing
Dík,

ale používám VB10

a tam to nefunguje

#3 ing

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.80.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 160 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý