Android implementace WebView – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Android implementace WebView – Java – Fórum – Programujte.comAndroid implementace WebView – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hejnallukas0
Návštěvník
1. 9. 2013   #1
-
0
-

Zdar, mám takový problém. Rád bych si udělal program, který by mi zobrazil HTML stránku. Ale pokaždé se mi chce otevřít Chrome nebo Firefox. Nevíte co je špatně ?

WebView myWebView = (WebView) findViewById(R.id.webView);		
myWebView.loadUrl("http://www.google.com");
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.192.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
1. 9. 2013   #2
-
0
-

tezko rict.. v appce co sme delali s kamosema je to stejne.. mozna povolit v manifestu nebo tak..

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.241.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hejnallukas0
Návštěvník
7. 9. 2013   #3
-
0
-

Tak to je zajímavé. Když chci načíst http://www.google.com stránka se chce otevřít externím prohléžeči, ale pokud zadám http://www.google.cz tak se stránka načte bez problému do WebView.

Nevíte jak je to možné ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.192.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Podobná vlákna

WebView a Yahoo Finance grafy — založil AJRimmer

Implementace operator[][] — založil cibule

C# implementace ffdshow — založil Jiří

Implementace Z-Buffer — založil Yimo

Implementace grafu — založil Ondřej Benda

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý