Vložení PictureBox do TabPages – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vložení PictureBox do TabPages – .NET – Fórum – Programujte.comVložení PictureBox do TabPages – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mutagen0
Super člen
6. 9. 2013   #1
-
0
-

Zdravím,

mam problem s vložením List<PictureBox> do TabControl.TabPage ...

	private void CreateGump()
        {
            List<PictureBox> picBox = new List<PictureBox>();
            List<Bitmap> bitmap = new List<Bitmap>();



            PictureBox m_PictureBox = new PictureBox();
            m_PictureBox.Name = "Page_0";
            m_PictureBox.Size = new Size(1000 + 70, 600 + 70);
            picBox.Add(m_PictureBox);


            Bitmap m_Bitmap = new Bitmap(1300, 800);
            bitmap.Add(m_Bitmap);
            

            TabControl.Size = new Size(1000 + 70, 600 + 70);
            this.Size = new Size(1000 + 70, 600 + 70);

            int pageIndex = 0;

            int intPage = CountPage(infoGump);
            for (int i = 0; i < intPage; i++)
                bitmap.Add(new Bitmap(1300, 800));

            foreach (InfoGump ig in infoGump)
            {
                Graphics grap = Graphics.FromImage(bitmap[pageIndex]);

                if (ig.Info == "page")
                {
                    TabPage tab = new TabPage("Page " + ig.ID);
                    tab.Name = "Page_" + ig.ID;
                    TabControl.Controls.Add(tab);

                    PictureBox pb = new PictureBox();
                    pb.Name = "Page_" + ig.ID;
                    pb.Text = "Page_" + ig.ID;
                    picBox.Add(pb);

                    pageIndex = ig.ID;
                }

            }
            int page = 0;
            foreach (PictureBox pb2 in picBox)
            {
                pb2.Location = new Point(0, 0);
                pb2.Image = bitmap[page];
                TabControl.TabPages[page].Controls.Add(pb2);
                page++;
            }
        }

Mam prostě dynamický pole Bitmap a PictureBox, jenže problem je v tom, že když chci ty bitmapy vložit do pictureboxu a následně do TabPage tak prostě se tak nestane. Nevidím tam nic jenom na první stránce vidím vygenerovaný obrázek ale na dalších TabPage se prostě nic nezobrazí, podle alg by mělo být vše v pořádku chybu sem nenašel tak právě nevím a ptám se tady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Reklama
Reklama
Řešení
Mutagen0
Super člen
6. 9. 2013   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

No tak vyřešeno. Jsem to takový vůl, já ten PictureBoxům nenastavuju žádnou velikost (Size) ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

Podobná vlákna

PictureBox — založil Wabbit

PictureBox a radioButton — založil H0nzin

Picturebox position ? — založil superman

PictureBox.click; — založil Kubas129

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý