Práce jako programátor – Právo a podnikání – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Práce jako programátor – Právo a podnikání – Fórum – Programujte.comPráce jako programátor – Právo a podnikání – Fórum – Programujte.com

 

Tomáš Belada0
Návštěvník
12. 1. 2007   #1
-
0
-

Aha, tak co tu ctu, tak radsi programator nebudu, radsi budu nejakej manager http://programujte.cz/smajlici/ms_0745.gif

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz mas chut, dej si rtut
12. 1. 2007   #2
-
0
-

Velice dulezity faktorem je znalost anglictiny. Pokud znate anglictinu, tak si myslim muzete celkem v klidu k pozadovanemu platu pricist 10k.

Btw...tech dvacet tisic na mesic mi prijde jako blbost. Ja sjem ted zacal pracovat na kseftu za tuto sumu a odhaduju to na jeden a pul mesice prace po vecerech po skole. A to si jeste obcas neco zahraju, zapnu 3ds a podobne. Delat na tom opravdu celodenne, tak to mom za ctrnact dni hotove ani nemrknu . A to me zkusenosti nejsou zas nejak hluboke a navic je to pro pribuzneho, takze jsem s penezmi musel jeste trochu slevit...jak to tak posloucham tak u webdesignu zustanu :ms_0135:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
12. 1. 2007   #3
-
0
-

D1ce píše:#
#

Curo píše:#
# Moje první výplata (do té doby pouze kapesné od rodičů) překročila nástupní plat .NET vývojáře, nejsem u žádné lukrativní firmy, [podtrzene]vše si sháním a organizuji sám[/podtrzene].

#
#Ale to je už krapet jiné kafíčko, že? Pokud se podílíte i na marketingu(myslím tím třeba shánění kšeftů), to už by vaše odměna odpovídala. Tuším, že webdevelopeři jakožto zpravidla externisti jaksi povětšinou nejsou od hodiny placeni, přestože si jakoby své pseudo hodiny účtují(IMHO rozsah práce odvodí už od zadání a dle toho se +- ohodnotí(nebo to tak udělá jejich zaměstnavatel)), a jejich výdělek tak závisí na aktuálním pracovním vytížení, tedy dostanou odměnu pouze za odvedenou práci vlastně ne paušální plat. Ovšem pokud dokážete efektivně a úspěšně nabízet své služby a korektně, včasně realizovat zadání, patří vám právem onen IMHO lehce nadprůměrný výdělěk.#
#

do té doby pouze kapesné od rodičů

#
#Ehh kéž by také něco káplo z mých rodičů. :ms_0068: Ale zase mi finacují vzdělání, léky a živí mě, to se musí nechat. Ještěže obě babči každé Vánoce přispějou nějakým tím penízem a já nejsem celoročně švorc. :)


Kapesné ve formě několika stovek na měsíc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
myth
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
12. 1. 2007   #4
-
0
-

Velice dulezity faktorem je znalost anglictiny. Pokud znate anglictinu, tak si myslim muzete celkem v klidu k pozadovanemu platu pricist 10k.

tak to sprecifikuj aka uroven? SPEAKING? READING? LISTENING? WRITING?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
12. 1. 2007   #5
-
0
-

Myslim schopnost poradne mluvit a nemit problem treba s telefonatem v anglictine. Manualovou (internetovou) anglictinu musi mho mit kazdy programator zvladnutou bezpodminecne...bez ni se snad ani neda programovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Tomáš Belada0
Návštěvník
12. 1. 2007   #6
-
0
-

tak kolik tak muze v microsoftu dostavat programator, kterej se podili na vyvoji nejakejch aplikaci pro windows?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz mas chut, dej si rtut
12. 1. 2007   #7
-
0
-

Ten dostava v dolarech. Vubec bych se nedivil sume ktera by v prepoctu presahovala 200k CZK

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Tomáš Belada0
Návštěvník
12. 1. 2007   #8
-
0
-

Tak to chci pracovat v microsoftu:-). Jen se jeste naucit poradne programovat.......:-D...........Co myslite, ze bych musel dokazat, aby me tam do toho microsoft vyvojarskyho tymu vzali?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz mas chut, dej si rtut
Honza0
Stálý člen
12. 1. 2007   #9
-
0
-

tobel píše:#
# Aha, tak co tu ctu, tak radsi programator nebudu, radsi budu nejakej manager http://programujte.cz/smajlici/ms_0745.gif



Ty snad chceš programovat jenom kvůli penězům? Programování tě, kamaráde musí bavit, jinak z toho totálně zešílíš a budeš chodit do práce ještě víc nasranej než úředník na poště.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
-- ian
Tomáš Belada0
Návštěvník
12. 1. 2007   #10
-
0
-

To ian:

ian píše:#
#

tobel píše:#
# Aha, tak co tu ctu, tak radsi programator nebudu, radsi budu nejakej manager http://programujte.cz/smajlici/ms_0745.gif

#
##
#Ty snad chceš programovat jenom kvůli penězům? Programování tě, kamaráde musí bavit, jinak z toho totálně zešílíš a budeš chodit do práce ještě víc nasranej než úředník na poště.


Ja chci byt strasne moc programator, ale zase to nechci delat za penize, za ktery bych zaplatil najem a jidlo a nic by mi nezbylo...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz mas chut, dej si rtut
12. 1. 2007   #11
-
0
-

tobel: Musis naprogramovat neco, co bude tak dobre aby to zacali pouzivat vsichni...viz Gates, Larry Page a Sergey Brin, Lukacovic...pak o penize mit nouzi nebudes

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
myth
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
12. 1. 2007   #12
-
0
-

CommanderZ píše:#
# tobel: Musis naprogramovat neco, co bude tak dobre aby to zacaly pouzivat vsichni...viz Gates, Larry Page a Sergey Brin, Lukacovic...pak o penize mit nouzi nebudes

alebo ukradnut a povazovat sa za autora:)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
12. 1. 2007   #13
-
0
-

tobel píše:#
# Ja chci byt strasne moc programator, ale zase to nechci delat za penize, za ktery bych zaplatil najem a jidlo a nic by mi nezbylo...



Este si mlady asi aby som ti vysvetloval ze ak ti rodicia kupia byt tak mas vyhrate a nebudes musiet 20 rokov splacat hypoteku.Ak si taky stastlivec ako ja ze sa musis spolahnut len sam na seba tak bohuzial aj s platom 33k v cistom mesacne(co uz je pekny plat v hrubom, na Slovensku uz povazovany za prijem milionara) ti na nic ine neostane len na hypoteku, oblecenie, stravu a ostane ti par stovak na nejake to hobby.. A este ked zivis rodinu ani nehovorim.

Inac heh ako tak citam, je tu vela idealistov ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Marek0
Návštěvník
12. 1. 2007   #14
-
0
-

s platom 33k v cistom mesacne

a co robis?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
13. 1. 2007   #15
-
0
-

DeaLer píše:#
# Zmíněný pan Valerian od svých zaměstnavatelů požaduje čistý nástupní příjem minimálně 70 000 CZK za měsíc.


Hint: A jaký je rozdíl požaduje a dostává? ;) Mrkni se prosím na stránky toho s prominutím pajzu, kde současně pracuje. Nevěřil bych tomu, že vysomruje toliko peněz.

myth píše:#
#

CommanderZ píše:#
# tobel: Musis naprogramovat neco, co bude tak dobre aby to zacaly pouzivat vsichni...viz Gates, Larry Page a Sergey Brin, Lukacovic...pak o penize mit nouzi nebudes

alebo ukradnut a povazovat sa za autora:)


Nic ve zlém, ale viz naše uznávaná celebrita českého internetu Radešek Hulášek. :)

sn3d píše:#
# Inac heh ako tak citam, je tu vela idealistov ;)


Naprosto súhlasím. ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Tomáš Belada0
Návštěvník
13. 1. 2007   #16
-
0
-

takze plat programatora, jak vy sami rikate, je na hov*no................skoda http://programujte.cz/smajlici/ms_0189.gif

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz mas chut, dej si rtut
sn3d0
Věrný člen
13. 1. 2007   #17
-
0
-

myth píše:#
#

s platom 33k v cistom mesacne

a co robis?

Programatora ;) Co ineho :)

tobel píše:#
# takze plat programatora, jak vy sami rikate, je na hov*no................skoda http://programujte.cz/smajlici/ms_0189.gif

Tu nikto nepise ze plat programatora je na hovno, co sa tu pise je ze ako priemerny programator sa netes na vilu a Porsche.To sa daj radsej na rozvodove pravo ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Tomáš Belada0
Návštěvník
14. 1. 2007   #18
-
0
-

tak ale jakej pak ma ta prace smysl, kdyz budes jen pracovat proto, abys prezil a nebudes se mit na co tesit, kdyz ti z tech vydelanejch penez nic nezbyde?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz mas chut, dej si rtut
Tomáš Belada0
Návštěvník
14. 1. 2007   #19
-
0
-

a za jak dlouho mylsite, ze by se dost dobry programator mohl stat softwarovym architektem?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz mas chut, dej si rtut
sn3d0
Věrný člen
15. 1. 2007   #20
-
0
-

tobel píše:#
# tak ale jakej pak ma ta prace smysl, kdyz budes jen pracovat proto, abys prezil a nebudes se mit na co tesit, kdyz ti z tech vydelanejch penez nic nezbyde?



Kto povedal ze ti nic neostane?Ostane.. lenze zistis ze tie prachy musis pumpovat do veci ako su stavebne sporenie atd.. Je to vec pristupu.Ano mozes rozflakavat kazdu vyplatu.Lenze potom sa nediv ze budes mat 40 rokov a budes zit v neistom podnajme a niekomu inemu prispievat, lebo na hypoteku uz budes stary a tak velku hypoteku ti banka neprizna.Toto vsetko nieje len o tom ze aky ma plat programator.Je to vec ako si zariadis zivot.Plat programatora nieje zly.Da sa s toho v pohode vyzit ale opakujem programator nieje povolanie u ktoreho by clovek mal ocakavat vilu a Porsche.

A za ako dlho by si sa stal software architect?No zalezi od teba.Vystuduj vysku, zamestnaj sa a ukaz svoje kvality.Ak si ta vo firme vsimnu tak za 3-4 roky tam mozes byt(je to dost subjektivne)..

P.S: Ja sa zo zivota tesim.K tomu nepotrebujem plat 100 000.Nemam sa na co stazovat.Som na tom podstatne lebsie ako mnoho inych ludi.Mam pracu ktora ma bavy, do ktorej nechodim s nechutou, v ktorej je dobry kolektiv.Som jeden z mala ludi ktory moze povedat ze ho praca bavy.Mam cas sa venovat priatelke, svojim zaujmom.Mozem si urobit fajn weekend s kamosmi na chate.Mozem zobrat korcule a odkorculovat si 20kilakov, mozem ist liest do Nizkych Tatier ci ist s kolegovcami splavovat rieku.Jasne, nemozem ist na Tahity alebo nepremavam sa vo Ferrary.Do roboty chodim MHD ale to je to posledne co by ma trapilo.Toto vsetko je o tom ako si zariadis zivot.

Btw, je mnoho programatorov ktory menia pracu a idu do inej casto aj za mensi plat.Dovod?Budes programatorom a zistis aku maju politiku niektore firmy.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
15. 1. 2007   #21
-
0
-

To tobel: Pokud umíš a dobře umíš například v C# nebo C++, tak to je teď hodně žádaný.. to tu 50ti tisícovou hranici přeskočíš v pohodě..
Mám známýho, udělal si VOŠ zaměřenou na C++ a pak se doučil C# a šel makat do Holandska k nějaký firmě... a stěžoval si jak bere málo, že ti co tam jsou déle tak berou i dvakrát tolik co on, a on bere jen něco kolem 70000.... částka je v dolarech za rok... nevím proč to počítal do dolarů, ale to je jedno... takže 1,5mil. ročně, cca 130tisíc Kč měsíčně... a to u nás dostaneš málokde.. a to je nástupní plat... Sice musíš brát v úvahu na kolik ho vyjde živobytí, ale pořád je to hafo money..

Ale obecně jsou programátoři docela dobře placeni, ale záleží hodně na tom, kde ten flek chytíš...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
S pozdravem Jirka
Marek0
Návštěvník
15. 1. 2007   #22
-
0
-

50ti tisícovou

len pozor pozor na milionarsku dan (SLOVAKIA)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
15. 1. 2007   #23
-
0
-

Pri 50k je milionarska dan zanedbatelna ;-) Nieje to az tak hrozne ako sa o tom hovory.A aj tak maximalne tusim ze milionarska dan ti zhltne 7000Sk rocne.Podla mna ta dan je pekna kravina a zbytocnost nakolko tym nenaplnia pokladnicu tak ako by to bolo z danou z dividend ako slubovali ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
sn3d0
Věrný člen
15. 1. 2007   #24
-
0
-

To Verxes87:Nojo vsade pocuvame ako sa ludia maju na zapade dobre a ake tazke prachy zarabaju.Len akosi si nikto neuvedomuje ze tie naklady na zivot su tam x-krat vecsie.Tam aj upratovacka zaroby viac ako ja, no zaroven aj minie(Kto bol v Londine vie o com hovorim).Je to fajn ked tam clovek ide na 2-3 roky, zarobi prasule a vrati sa.Neviem ci sa oplati tam ostat.Stale ste len cudzinec a pre nich lacna pracovna sila.Sam pises ze sa kamarat stazuje ze ako zarobi malo.Na nase pomery vela penazi, no tam je na tom clovek podobne ako tu.

Dalsia vec ak isiel do Holandska, napada ma jedna firma(v telecom odvetvi znama zlto cierna) a ta ma velmi dobre platy aj v strednej europe.
Ako junior programator necakaj vela, no nikde nieje napisane ze to ostane tak.Ale tak isto zistis ze NEJDE LEN O PRACHY..

Ako co sa tyka mojho postoja k veci a preco tak reaguejm ako reagujem.Chcem povedat vsetkym tym, ktory si myslia ze budu zit vo Vile a v garazi budu mat Maibach ako som tu cital.Tak heh no nic v zlom.Je to naivneProgramator nieje zle plateny job, statisticky je to najlebsie platene odvetvie, no nieje to ten plat ktory maju managery a sikovny podnikatellia.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
SBE
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
15. 1. 2007   #25
-
0
-

Jako .NET programátor jsem pracoval na projektu pro německý SW house s pobočkou v Praze. Plat 80k.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
16. 1. 2007   #26
-
0
-

sn3d píše:#
# Nojo vsade pocuvame ako sa ludia maju na zapade dobre a ake tazke prachy zarabaju.Len akosi si nikto neuvedomuje ze tie naklady na zivot su tam x-krat vecsie.Tam aj upratovacka zaroby viac ako ja, no zaroven aj minie(Kto bol v Londine vie o com hovorim).Je to fajn ked tam clovek ide na 2-3 roky, zarobi prasule a vrati sa.Neviem ci sa oplati tam ostat.Stale ste len cudzinec a pre nich lacna pracovna sila.Sam pises ze sa kamarat stazuje ze ako zarobi malo.Na nase pomery vela penazi, no tam je na tom clovek podobne ako tu.


Pravda, proč se by se také k nám na východ stěhovali lidé ze západu a proč by lidé z východu vydělávali na západě a užívali si to na východě? U nás jsou toho důkazem spousta přistěhovalých Holaňďanů.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Dan
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
29. 3. 2007   #27
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
2. 6. 2007   #28
-
0
-

shanim pracu programtora je me 15 let bydlim v jihomoravskem kraji um im php,html,c++,mysql a etd se ucim ejste na profesionalni urovni takze kdo by mel o me zajem napiste ukazu i reference moc jich nemam email:matejakezman@atlas.cz icq 297-300-578

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ondrej Karas
~ Redaktor
0
Věrný člen
9. 7. 2007   #29
-
0
-

martin píše:#
# shanim pracu programtora je me 15 let bydlim v jihomoravskem kraji um im php,html,c++,mysql a etd se ucim ejste na profesionalni urovni takze kdo by mel o me zajem napiste ukazu i reference moc jich nemam email:matejakezman@atlas.cz icq 297-300-578



Jak dlouho v tom děláš, že o sobě můžeš říct, že to všechno umíš? Já programuju procesory víc jak 7 let téměř každý den a nemůžu to o sobě tvrdit... (pokud opravdu umíš, navíc ve svým věku, klobouk dolů)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Nejhorší není nemít práci. Nejhorší je nechtít práci...
Petr Hartl0
Grafoman
14. 7. 2007   #30
-
0
-

Možná budu říkat dávno omletý kecy, ale... jak řekl Curo, nepracuje pro žádnou firmu, vše si zařizuje a organizuje sám. To je podle mě nejlepší způsob práce. Pracujete sami za sebe, záleží jen na vás, jaký kšeft si dokážete zařídit a kolik za něj dostanete - za jeden projekt můžete dostat 20,000 za druhý třeba 60,000 , záleží prostě jen na vás. Když jste nemocní, jedete na dovolenou, nemusíte se strachovat jestli vás zato vedení nevyhodí, nebo jestli vám ještě zbývá dovolená. To jestli pracujete 18 hodin denně, 7 dní v týdnu, nebo jenom ve všední dny od 9:00 do 15:00 je jen na vás...
Samozřejmě ale záleží na tom, jak jste schopný si tu práci zařídit a zorganizovat.

To co sem napsal je sice asi trochu idealistický, ale...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
18. 7. 2007   #31
-
0
-

To Tokan:mas pravdu ale kdyz mas firmu to je jete vyhodnejsi vic lidi udela vic prace

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tax0
Super člen
24. 7. 2007   #32
-
0
-

To Tokan: A ne každý chce neustále se shánět po zakázkách a strachovat se jestli nějakou zakázku najde. Navíc i to hledání zakázek zabírá docela dost času který je v podstatě nezaplacený.

Když jsi zaměstnaný máš jistotu že práci prostě mít budeš a když ji uděláš dostaneš zaplaceno (většinou), nebo když ji uděláš špatně dostaneš vyhazov. Obojí má svoje pro a proti, jde jen o to jak je kdo schopný a co komu více vyhovuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Carpe diem. (Horatius)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.Vsetci mi hovoria, ze meno kocura sa ako heslo pre roota nehodi. :-( Ale ked ja som si tak privykol na mojho qzb!7kw_2et !
štěpán
~ Anonymní uživatel
126 příspěvků
24. 7. 2007   #33
-
0
-

Všude samý .NET, C++, PHP apod. ... jako hranici tu uvádíte 50k, ale co třeba takový Data Warehouse (Oracle, Teradata, Informatica), SAP nebo integrační platformy (Tibco atd.)? Tam se na částkách 50k začíná a ne končí (strop v závislosti na pozici je tak někde kolem 120k). Faktem je, že se musíte zaměřit trochu jiným směrem než je "sestavování" PHP/MySQL aplikací. Jako začátek dobrý, ale jestli si myslíte, že v rybníku kde podobnejch "ryb" plave kvantum a PHP/MySQL umí dnes na průměrné úrovni téměř každý, dostanete kdovýjaký balík :-D ano, umět PHP/MySQL opravdu použít je o zkušenostech a schopnostech - ale je horší oddělit "zrno od plev". V životopise na zaměstnavatele zapůsobí daleko víc byť je zmíňka o uvedených technologiích (první a poslední řádek) než kvanta malých a bezvýznamných projektů pro základní školy, fotbalové kluby atd. Když budete umět třeba PL/SQL (Oracle) a budete mít obecný přehled o technologiích, tak vaše možnosti na trhu práce rapidně vzrostou (a nabídky za 30k budete moci "házet" do koše). Obecně HTML/CSS, JavaScript nebo PHP nepovažuji za programování :) jsou to značkovací/skriptovací jazyky - ano, můžete je umět dobře, můžete si s tím vydělat pár kaček (třeba při škole) ... ale to je všechno :) stačí se podívat na jobs.cz a porovnat pracovní nabídky podle klíčových slov HTML, JavaScript, CSS, PHP, MySQL vs. Oracle (PL/SQL, Designer, warehouse), J2EE, integrační platformy (Tibco, BEA).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tokan0
Grafoman
24. 7. 2007   #34
-
0
-

To martin:samozřejmě, ale zisk je většinou větší, jelikož se s nikým neumíš dělat ;-) vše má ale své pro a proti.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
DeaLer+2
Hero
24. 7. 2007   #35
-
0
-

To Tokan: nechtěl jsi náhodou napsat "nemusíš dělit" ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Binary Ranger0
Věrný člen
22. 10. 2007   #36
-
0
-

Tokan napsal:
To martin:samozřejmě, ale zisk je většinou větší, jelikož se s nikým neumíš dělat ;-) vše má ale své pro a proti.


heh no, ja mám len 16 rokov, ale to čo (officialne) "brigádujem" pre jedneho známeho, a pomáham mu aj neziskovo, proste snažím sa hlavne získať skúsenosti atd. proste ísť v tom s ním, tak už čo dostávam výplatu, tak je to skoro priemerný plat ... a to mi išlo len o skúsenosti, takže keď si zoberieš, že firma má na tom zisk, nieje to nejaká veľká firma, a ja mám ešte (na môj vek) vysoké ohodnotenie, tak vidím že táto práca programátorov, je kurwsky dobre platená ... aj keď sa musíš deliť, pltiť nájmy, autá a podobne ... je to proste super job a ja môžem len ďakovať Bohu že mi táto práca ide od ruky a že (vraj) mám talent. Preto to spomínam, lebo už ma kontaktovalo pár ľudí a mysleli si že to sa len proste niečo naučia a budu na tom zarábať veľké peniaze. Ono to treba sa tomu venovaťrozumieť tomu, rozmýšľať a hlavne nerobiť to LEN pre peniaze ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.178.–
Earl Cash0
Věrný člen
29. 12. 2007   #37
-
0
-

jak tady uz nekolikrat padlo: radeji budu delat praci s radosti a s prumernou mzdou nez s nechuti a velkou mzdou. :) i kdyz to porsche neni spatne...

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý