Android - Layout – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Android - Layout – Java – Fórum – Programujte.comAndroid - Layout – Java – Fórum – Programujte.com

 

Elipso
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
22. 11. 2013   #1
-
0
-

Ahojte, potrebujem pomoc s zmenou layout-u pri každom zobrazení NavigationDrawer-u

@Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
        super.onCreate(savedInstanceState);
        setContentView(R.layout.fragment_main);
        mNavigationDrawerFragment = (NavigationDrawerFragment)
                getSupportFragmentManager().findFragmentById(R.id.navigation_drawer);
        mTitle = getTitle();

        // Set up the drawer.
        mNavigationDrawerFragment.setUp(
                R.id.navigation_drawer,
                (DrawerLayout) findViewById(R.id.drawer_layout));
    }

    @Override
    public void onNavigationDrawerItemSelected(int position) {
        // update the main content by replacing fragments
        FragmentManager fragmentManager = getSupportFragmentManager();
        fragmentManager.beginTransaction()
                .replace(R.id.container, PlaceholderFragment.newInstance(position + 1))
                .commit();

    }

    public void onSectionAttached(int number) {
        switch (number) {
            case 1:
                mTitle = getString(R.string.title_section1);
                break;
            case 2:
                mTitle = getString(R.string.title_section2);
                break;
            case 3:
                mTitle = getString(R.string.title_section3);
                break;
            case 4:
                mTitle = getString(R.string.title_section4);
                break;
            case 5:
                mTitle = getString(R.string.title_section5);
                break;
            case 6:
                mTitle = getString(R.string.title_section6);
                break;
            case 7:
                mTitle = getString(R.string.title_section7);
                break;
            case 8:
                mTitle = getString(R.string.title_section8);
                break;
            case 9:
                mTitle = getString(R.string.title_section9);
                break;
            case 10:
                mTitle = getString(R.string.title_section10);
                break;
            case 11:
                mTitle = getString(R.string.title_section11);
                break;
            case 12:
                mTitle = getString(R.string.title_section12);
                break;
            case 13:
                mTitle = getString(R.string.title_section13);
                break;
            case 14:
                mTitle = getString(R.string.title_section14);
                break;
            case 15:
                mTitle = getString(R.string.title_section15);
                break;
            case 16:
                mTitle = getString(R.string.title_section16);
                break;
            case 17:
                mTitle = getString(R.string.title_section17);
                break;
            case 18:
                mTitle = getString(R.string.title_section18);
                break;
            case 19:
                mTitle = getString(R.string.title_section19);
                break;
            case 20:
                mTitle = getString(R.string.title_section20);
                break;
            case 21:
                mTitle = getString(R.string.title_section21);
                break;
            case 22:
                mTitle = getString(R.string.title_section22);
                break;
            case 23:
                mTitle = getString(R.string.title_section23);
                break;
            case 24:
                mTitle = getString(R.string.title_section24);
                break;
            case 25:
                mTitle = getString(R.string.title_section25);
                break;
            case 26:
                mTitle = getString(R.string.title_section26);
                break;
            case 27:
                mTitle = getString(R.string.title_section27);
                break;
            case 28:
                mTitle = getString(R.string.title_section28);
                break;
            case 29:
                mTitle = getString(R.string.title_section29);
                break;
        }
    }
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.197.209.–
goddard0
Newbie
23. 11. 2013   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.88.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Android - Tabulkový layout — založil CodeHustla

Návrh na Android Layout — založil tom

Layout — založil darkerboy

3 layout — založil Steeta

Layout — založil Honza

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý