Problém s kompilací – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s kompilací – Java – Fórum – Programujte.comProblém s kompilací – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mk1020
Duch
24. 1. 2014   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.128.–
Reklama
Reklama
Matrix17
~ Anonymní uživatel
286 příspěvků
24. 1. 2014   #2
-
0
-

Stačí si přečít, co ti to píše... Je tam i příklad použití... Tys ten program spustil špatně takže ti vyhodil chybu a ukázku toho co máš udělat aby to fungovalo. TJ.

javac <příznaky> "zdrojový soubor"

Když si zadadáš javac -help nebo jen javac tak uvidíš celou syntaxi příkazu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.237.–
mk1020
Duch
24. 1. 2014   #3
-
0
-

A jak má přesně znít příkaz? Já myslím že chybová hláška jasně říká, že soubor nelze najít. Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.128.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
24. 1. 2014   #4
-
0
-

#1 mk102
S Javou jsem už taky chvíli koketoval a nechová se zrovna přívětivě. Hlavně nemá ráda, když něco děláš po svým a ne tak, jak to chce ona...

Takže jí necpi zdrojové kódy přímo pod nos a umísti si je do nějaké jiné (své) složky. Na javac.exe si do té složky nachystej třeba dávkový soubor, nebo nastav path. Až budeš sestavovat výsledný .jar soubor, musí být zase v jiné složce než přeložené .class soubory, jinak to prostě nefunguje...
Už jsem to tu komusi psal...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
24. 1. 2014   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
Kit+11
Guru
24. 1. 2014   #6
-
0
-

#4 JoDiK
Mýlíš se. Java je úplně v pohodě, můžeš to dělat klidně po svém a zbaští ti to. Extra adresáře kvůli tomu vůbec nevytvářím, když nechci. Když potřebuji, tak to klidně namlátím do aktuálního a jede mi to.

Jen jsem zpočátku řešil problémy kolem "package". Tohle se však dá snadno vyřešit parametrem "-d .", který použiješ při každé kompilaci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

Problem s kompilaci — založil Franta

Problém s kompilací — založil dexter24

Problém s kompilací — založil Goumba

Problém z kompilací — založil 4-N1

Problem s kompilaci — založil aTTix

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý