Float to string – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Float to string – C / C++ – Fórum – Programujte.comFloat to string – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kenvelo+1
Super člen
8. 2. 2014   #1
-
0
-

Zdravím chci se zeptat jak dostat číslo s float do string tak aby to string vypsal jako text ? 

díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.211.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Reklama
Reklama
Kenvelo+1
Super člen
8. 2. 2014   #2
-
0
-

mám něco takového ale vypisuje mi to blbosti 

ostringstream s;
		s << fps;
		cout << s.str() << endl;
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.211.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
vitamin+8
Grafoman
8. 2. 2014   #3
-
0
-

#2 Kenvelo
Mne to funguje, co za blbosti ti to vypisuje?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.152.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Kenvelo+1
Super člen
8. 2. 2014   #4
-
0
-

#3 vitamin
Přiblížím příklad mám counter na fps   

float getFPS(const sf::Time& time) 
{
   return (100000.0f / time.asMilliseconds());
}

float fps = FPS.getFPS(FPSClock.restart());

ostringstream s;
	s << fps;
	cout << s.str() << endl;

	

tak vypisuje blbosti píše 10000 a občas hodí znak

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.211.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 64 hostů

Podobná vlákna

String to hex ebo Byte()"string" — založil Roman Uherek

Double (float) — založil jack22

Overflow a float — založil Mara

Delenie 2 float-ov — založil lukas.balaz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý