Curl v objektové aplikaci – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Curl v objektové aplikaci – PHP – Fórum – Programujte.comCurl v objektové aplikaci – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tribalcz0
Super člen
27. 2. 2014   #1
-
0
-

Ahoj dá se používat curl v objektové aplikacii pokud ne mohl by mě někdo navést na nějakou alternativu chci vypisovat obsah facebook  zdi ale ne pomocí likeboxu tak jsem si navrhl kód který pokud není objektový ale klasická funkce dunguje bez chybky ale jakmile ji přepíšu do objektu tak vykazuje chybu 

Warning: Invalid callback self::ErrorHandler, cannot access self:: when no class scope is active in /var/www/ptpmb/index.php on line 116

což pokazuje na public funkci  

 public function curlGetContents($page)
    {
        $ch = curl_init();
        curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
        curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $page);
        $result = curl_exec($ch);
        curl_close($ch);
        return $result;
    }

zpočátku mě napadlo že se mi to štěká někde s nějakou privátní statickou funkcí ale po zakomentování této funkce přesněji detekce portu serveru 

class CheckPort {
    private static function ErrorHandler($errno, $errmsg, $filename, $linenum, $vars)
    {
    } 
    
    public function CheckPortStatus($Ip, $Port, $Timeout = 0.5)
    {
      set_error_handler('self::ErrorHandler'); // Disable failed connection warning
      //error_reporting(0);
      if($Fp1 = fsockopen($Ip, $Port, $ERROR_NO, $ERROR_STR, (float)$Timeout))
      {
        fclose($Fp1);
        return(TRUE);
      } else
      {
        //echo($ERROR_NO.','.$ERROR_STR);
        return(FALSE);
      }
      restore_error_handler();
    }
}

to toto hlásí dál

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
27. 2. 2014   #2
-
0
-

to je trosku narocnejsi.. ono to jaksi netusi, co je to self..  v tom kontextu, kdy to vola, uz nic takovyho neexistuje

respektive muzes pouzit statickou metodu, ale ta nebude vedet k cemu to patri (ale to je vesmes jedno, protoze stejne nenastavis vicero handleru na ruzny mista..)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
tribalcz0
Super člen
27. 2. 2014   #3
-
0
-

#2 KIIV
takze jedine udělat ten handler nestatick ycož y mohl být problém páč to jsem původně chtěl ale zase mi to ukazovalo chybné návratové hodnoty no nějak to ještě skusim poresit

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
tribalcz0
Super člen
3. 3. 2014   #4
-
0
-

tak celé to bylo špatně napsaném kódu kdy jsem chybně předával hodnoty funkci Curl :-D stačila malá oprava a šlape to jak hodiinky :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

Podobná vlákna

Objektové modelování — založil Anubis

Objektové programování ??? — založil anthAn

Objektove programovani — založil Taz

C# Objektové programování — založil SliderV3

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý