Problém v jedné classe – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém v jedné classe – Java – Fórum – Programujte.comProblém v jedné classe – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
jakduch0
Newbie
6. 3. 2014   #1
-
0
-

Potřeboval bych pomoc.
Mám v jedné classe:

public static ArrayList<xEnemy> AxEnemy = new ArrayList<xEnemy>();
<<Někde dál>>
for (int a = 1; a < 25; a++) {
                    this.AxEnemy.set(a,new xEnemy(1000, 100));
}
<<Někde úplně pryč>>
Game.AxEnemy.get(1).signalFromSpawner = 1;
<<Zde mi to háže "IndexOutOfBoundsException: Index: 1, Size: 0"

Někdo pomoc? Už se s tím štvu 2 dny :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.77.220.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
6. 3. 2014   #2
-
0
-

#1 jakduch
 

public static List<xEnemy> AxEnemy = new ArrayList<xEnemy>();
<<Někde dál>>
for (int a = 1; a < 25; a++) {
    this.AxEnemy.add(new xEnemy(1000, 100));
}
<<Někde úplně pryč>>
Game.AxEnemy.get(0).signalFromSpawner = 1;

ale chtělo by to změnit strukturu aplikace, protože brutálním způsobem porušuješ zapouzdření. To je cesta do pekel.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.151.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 35 hostů

Podobná vlákna

[DB] - vybrání jedné buňky — založil kyrgistánec

Dva formuláře na jedné stánce — založil Kall_Ell

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý