HTTPlib – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

HTTPlib – Python – Fórum – Programujte.comHTTPlib – Python – Fórum – Programujte.com

 

Pepa Rohlik0
Newbie
19. 3. 2006   #1
-
0
-

Potrebuju pomoct s knihovnou HTTPlib. Ja to proste z ty dokunemtace nechapu :( .Pripojim se, odpojim se, ale jeste potrebuju odeslat takovouhle hlavicku.



GET http://www.blueboard.cz/anketa_0.php?id=274158&r1=0 HTTP/1.1
Accept: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/x-shockwave-flash, application/vnd.ms-powerpoint, application/vnd.ms-excel, application/msword, application/x-gsarcade-launch, application/x-icq, */*
Accept-Language: cs
Accept-Encoding: gzip, deflate
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
Host: www.blueboard.cz
Proxy-Connection: Keep-Alive

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Gentoo 4ever...
Farundel0
Super člen
19. 3. 2006   #2
-
0
-

No tak jsem koukal do manualu a hlavicky muzes odeslat bud pomoci metody request, s tim, ze je zadas jako slovnik a nebo jednotlive kazdou hlavicku pomoci metody putrequest s tim, ze ukonceni posilani hlavicek serveru oznamis pomoci metody endheaders...
koukni se treba sem

ja si s tim zkousel blbnout takhle...nevim ale jestli ti to k necemu bude

import httplib


headers = {
'Accept': '*/*',
'Accept-Language': 'cs',
'Accept-Encoding': 'gzip, deflate',
'User-Agent': 'Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)',
'Host': 'www.blueboard.cz',
'Proxy-Connection': 'Keep-Alive'
}

conn = httplib.HTTPConnection('www.blueboard.cz')
conn.request('GET', '/anketa_0.php?id=274158&r1=0', '', headers)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Farundel0
Super člen
19. 3. 2006   #3
-
0
-

A jen tak mimochodem - kam zmizel topic "telnetlib"?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
geon0
Grafoman
19. 3. 2006   #4
-
0
-

K čemu to potřebuješ? Zdá se mi, chceš nekalým způsobem ovlivňovat hlasování ....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Farundel0
Super člen
19. 3. 2006   #5
-
0
-

Tohle me taky napadlo, ale pak jsem si rek, ze si takhle mozna jenom neco testuje na svejch strankach...

ale opravdu, kolego, jen tak preventivne, doufam ze nikomu skodit nechces, to bychom ti uz totiz rozhodne nepomahahali...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Tom?? Bosek0
Newbie
19. 3. 2006   #6
-
0
-

Nene my to jenom testujeme :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
19. 3. 2006   #7
-
0
-

jasné: http://www.hackpages.ic.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Farundel0
Super člen
19. 3. 2006   #8
-
0
-

geon mi to ted vzal tak rikajic od huby...

teprv dneska odpoledne jsem si ty stranky poradne prohlidnul a mam z toho spatnej pocit...az si rikam, ze jsem radsi s timhle nemel pomahat...no nic, priste uz budu vic premejslet...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
geon0
Grafoman
19. 3. 2006   #9
-
0
-

no ale pro mne to bylo tak? prosp??n? - a pro tebe mo?n? taky - proto?e v jedn? z challenge level? >15 je podobn? mechanismus pou?it. J? jsem - ted se mi zd? ?e zbyte?n? slo?it? - pou??val urllib2. ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Farundel0
Super člen
19. 3. 2006   #10
-
0
-

ja se k python challenge bohuzel uz docela dlouho nedostal :o( zustal jsem zatim na levelu 11...uz se mi popravde receno nechtelo furt cachrovat s obrazkama a navic jsem nejak nevedel jak na to, tak jsem si od toho dal na chvili pokoj :o) ten level se jmenuje "odd even" pokud si vzpominas...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Pepa Rohlik0
Newbie
20. 3. 2006   #11
-
0
-

Nikomu skodit nechci, chci to jenom do zbirky :) a delam to jen tak z nudy, diky moc za pomoc. Telnetlib je pric, protoze to jde s HTTPlib a je to lehci ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Gentoo 4ever...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Hlavixky ala httplib — založil bortak

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý