Entita do DataTable (WinForms) – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Entita do DataTable (WinForms) – .NET – Fórum – Programujte.comEntita do DataTable (WinForms) – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
VladislavK0
Stálý člen
9. 4. 2014   #1
-
0
-

Ahoj prosím jak mohu jednoduše konvertovat Entitu do odpovídajícího objektu typu DataTable.

Případná ztráta referenci mi nevadí.

Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.51.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Reklama
Reklama
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
9. 4. 2014   #2
-
0
-

asi by to chtelo priklad co presne chces delat. ale asi prakticky je asi jednoduche napsat si extension metodu ktera to pomoci reflexe vyresi. pocitam ze to bude tak na 5 radku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
m4r100
Návštěvník
10. 4. 2014   #3
-
0
-

#1 VladislavK
Presne. Pomoci reflexe zjisti Properties te Entity a pro kazdou vytvor novy sloupec v DataTables. Potom uz jenom pridavej radky (pro kazdy objekt entity).

Pokud bys nekdy potreboval naopak (z DataTables vytvorit Entity - takovy jednoduchy ORM), dej vedet, mam vcelku pouzitelny kod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.251.–
VladislavK0
Stálý člen
10. 4. 2014   #4
-
0
-

Díky oběma, za reakci ale problém je složitější 

p3can má asi principiálně pravdu, já asi nepotřebuji převod z Entity do DataTable

Já se ozvu až to budu řešit

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.47.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

C# SQLCE, nahrání datatable — založil David Roško

Tisk obsahu DataTable — založil Tisk

Náhrání DataRow do DataTable — založil David Roško

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý