Pomoc s programem C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc s programem C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc s programem C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #1
-
0
-

No pro mě jako, nezkušeného, to nebude ani na týden ani na rok :-D, nemáte aspoň nějaký tutorial jak ten program stvořit ? :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Reklama
Reklama
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #2
-
0
-

Datasheet jsem četl, ale nemohu tam najít něco srozumitelného na Attiny2313 fast PWM :-)+ ten jas...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #3
-
0
-

tutorialy sou i tady... v sekci elektronika (AVR)...

fast pwm je jeden z rezimu citace... vesmes jen musis nastavit port b na vstupy, zapnout pull upy, nastavit timer 0 na 8b fast pwm rezim, zapnout output compare na tom spravnym pinu (a zapnout ho jako vystup)

a pak v cyklu jednou za cas udelat:  OCR0B = PINB

pripadne i tady je pekne popsano:

http://svetelektro.com/clanky/programujeme-avr-v-jazyku-c-5-cast-456.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #4
-
0
-

Mrknu na to moc díky, zkusím večer něco vytvořit .. snad to nějak zvládnu

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
hlucheucho+10
Posthunter
25. 4. 2014   #5
-
0
-

Fast PWM Mode str. 68 popis, od str. 73 tabulky co a do kterého registru se zapisuje, asi nejvíc je v Table 40. Asi bych začal nejdřív s PWM generovanou s pevně nastavenou šířkou a pak teprve řešil, jak z portu "nacpat" hodnotu do OCR0B.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #6
-
0
-

Teď sem teda zase do toho zamotaný...
DDRB = 0xFF; //brána B je nastavena jako vstupní 

Tímto sem si jist, že je to snad správě zapsané .-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #7
-
0
-

Je takto nastaven ten čítač správně?? 


ISR(TIMER1_COMPA_vect)

{

//sbi (PORTB,1);

//cbi (PORTB,5);

//DDRB = 0xFF;

//PORTB = 0xFF;
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #8
-
0
-

#18 Marek
DDRB = 0xFF;  // vsechny piny jsou nastaveny jako vystupni...

tobe se bude hodit vic:

DDRB = 0x00;    // vse jako vstupy (melo by byt tak jak tak po restartu)

PORTB = 0xFF; // zapnout pull upy na vsech pinech

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #9
-
0
-

Ok díky moc:-) určitě se sem ještě ozvu a pošlu sem screen přímo z atmelu snad něco spáchám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #10
-
0
-

na to, co po tobe pozaduji, preruseni vubec nepotrebujes..  (leda ze bys chtel pri prechodu 255->0 nacist PINB a nastavit novou hodnotu pro OCR0B)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hlucheucho+10
Posthunter
25. 4. 2014   #11
-
0
-

Teď ještě OC0B. V popisu pinů nebo v kapitole Alternate Port Functions najdeš, kde je. Do příslušného bitu DDRx zapíšeš 1 - tím z něj bude výstup.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #12
-
0
-

každopádně to bude sranda, snad tu bude někdo k večeru aby mi pomohl :-D :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #13
-
0
-

#24 Marek
sranda bude, az zjistis, jak "obsahlej" kod to ve vysledku bude :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hlucheucho+10
Posthunter
25. 4. 2014   #14
-
0
-

asi večer příjdu, možná bude veselo   

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #15
-
0
-

Takže se mám připravit na dlouhý program ? :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
hlucheucho+10
Posthunter
25. 4. 2014   #16
-
0
-

"závratně" dlouhý....

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #17
-
0
-

tak to su zvědavý jak to zvládnu ... takže asi nic .-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
hlucheucho+10
Posthunter
25. 4. 2014   #18
-
0
-

trochu víc sebevědomí.... to určitě dáš.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #19
-
0
-

"zavratne dlouhy" znamena v tomto pripade cca 10-15 radek, kdyz budes kazde nastaveni registru mit na samostatnem radku a bude tam par prazdnejch radku :)

cca:

#include <avr/io.h>

int main() {
  // nastaveni portu B
  // nastaveni portu D (hlavne pinu s OC0B - tusim PD5)
  // nastaveni rezimu, force output na OC0B, nastartovat citac
  while (1) {
    ...
  }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hlucheucho+10
Posthunter
25. 4. 2014   #20
-
0
-

a ještě to jde "vyšperkovat" uvedením procesoru do Idle Mode

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #21
-
0
-

budu moc rád, když splním zadání tudíž : Na bránu B připojte přípravek se spínači, na bránu D připojte přípravek s LED. Použijte 8bitovou hodnotu nastavenou spínači k nastavení jasu LED, která je připojena na vývod OC0B. Jas bude řízen pomocí střídy generované na vývodu OC0B rychlým PWM generátorem.

Děkuji moc za veškerou pomoc vám oběma :-). Večer na to vlítnu, teď musím letět do posilovny :-) a snad večer něco stvořím. Popřípadě tu večer nechám screen s tím co jsem stvořil, snad se mi to nějak povede dát do kupy. Díky moc    

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #22
-
0
-

Tak zde tedy zasílám screen co jsem teď cca za 5 min vymyslel :-D.. snad je to dobře a někam to vede... děkuji za odpověď popřípadě další rady :-) 

Zadání:

Na bránu B připojte přípravek se spínači, na bránu D připojte přípravek s LED. Použijte 8bitovou hodnotu nastavenou spínači k nastavení jasu LED, která je připojena na vývod OC0B. Jas bude řízen pomocí střídy generované na vývodu OC0B rychlým PWM generátorem.

Připojen obrázek.

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #23
-
0
-

to OCR0B nastavi jen hodnotu toho PWM (teda nastavilo by, kdyby si nastavil spravnej rezim citace a povolil vystup na ten OC0B pin a hlavne spustil citac...)

proste: jeste to chce nastavit ten port D - mrknes do datasheetu na pinout (na kterem pinu ze to vlastne OC0B ma vystup, pak port D nastavis tak, aby aspon na tom konkretnim pinu mel opravdu vystup) a pak mrknes na Timer 0 a jeho registry... prectes si, co je tam za bity, co ridi a zhodnotis, jestli to potrebujes nebo ne

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #24
-
0
-

Takže to tam vůbec nemá co dělat?? Docela si nad tím lámu hlavu no .. zkusím teda ještě něco za moment to pošlu :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #25
-
0
-

   

Připojen obrázek.

Lámu si nad tím zadáním hlavu a nad tím co jste mi řek, brouzdám po netu ale netuším jak jinak to nastavit ten čítač.. asi jsem fakt dost hloupý na toto..

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #26
-
0
-

Okey, jdu to zkusit :-)) mrknu a prozkoumám to na ten obrázek se tedy ani raději nedívejte   

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #27
-
0
-

Mohlo by to být takto? 

DDRD = 0xff; //je nastaven jako výstupní

a nastavit ten OC0B na ten port D takto?

DDRD =0x04 // OC0B se nachází na pinu PB4

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #28
-
0
-

Tak zase špatně... nachází se na PD5 ... je to pravda ne? :-) Zkusím něco udělat něco mě napadlo snad to bude dobře..

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #29
-
0
-

   

Připojen obrázek.

Snad je to dobře .. celkem si věřím.. ale chtěl bych slyšet váš názor, protože tomu rozumíte.. :-) Díky, popřípadě nějaká ta rada zase jsem fakt marnej.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #30
-
0
-

Jinak u toho Timer 0 jsou ty registry (TOV0, OCF0A, and OCF0B) ? :-) pokud se nepletu? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #31
-
0
-

#42 Marek
temer.. ale   (0 << COM0A1) a podobne je uplne zbytecny.. vyhodi to zase jen nulu...

krom toho je tam i  COM0B0/1 a to ridi to OC0B ... force output (FOC0B) neni potreba nijak nulovat (defaultne je to vyresetovany tak jak tak)

takze spis potrebujes neco jako:     TCCRA = _BV(COM0B1) | _BV(COM0B0) | _BV(WGM00) | _BV(WGM01);  // _BV(x) je alias pro  (1 << (x)) + WGM je na nastaveni rezimu

a pak ten citac musis taky nastartovat... a tim OCR0B pak nastavujes stridu signalu od 0 do 255

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #32
-
0
-

To asi nezvládnu, je to celkem dost složitý, tedy aspoň na mě no ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #33
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #34
-
0
-

jeste nastavit spravnej rezim tim WGM

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #35
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #36
-
0
-

opet:  (0 << COM0B0) je naprosto zbytecny.. jen to zneprehlednuje kod..

WGM02 podle me nepotrebujes.. mode 3 je pro tebe vyhodnejsi (tedy pokud nechces menit i periodu signalu - ale v zadani je jen strida, takze TOP=255 bohate staci)

a pak bys nepotreboval ten OCR0A ale stacilo by hodit delay a sem tam precist PINB a nastavit do OCR0B

+ ISR ceka blok  tj,  {  ...  }  a tak jak tak je to tam zbytecny + je zbytecny zapinat preruseni

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #37
-
0
-

   

Připojen obrázek.

Snad jsem to tedy pochopil správně .. ale nejsem si jist stím ISR (TIMER0_compa_vect) co tam bude obsahovat atd..

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #38
-
0
-

Aháá, a nemohl by jste mi nějak poradit s tím co tam a nebo aby to bylo přehlednější a snadější.. a zda to vůbec má takto pokračovat v tomto programu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #39
-
0
-

#50 Marek
ma, uz je to skoro cely...

jen by bylo lepsi, kdyby si sem daval text.. tezko se edituje obrazek..

zase ti tam zahadne zmizely nastaveni WGM, ISR vubec nepotrebujes a kdyz ano, tak spis pro preteceni a beztak ho nezapinas jeste jmenovite

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #40
-
0
-

Aha tak budu to tu psát textově tedy né v obrázcích :-) Jinak to WGM jsem smazal, protože jsem myslel že to tam nemá být.. a WGMO3 mi to nenachází v atmel studiu ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #41
-
0
-

MOD 3 neznamena  WGM03 ale   WGM02 : WGM01 : WGM00 = 0 1 1    (alias binarne 3)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #42
-
0
-

/*
 * zp_coufal.cpp
 *
 * Created: 25.4.2014 19:05:18
 *  Author: Marek Coufal
 */ 

#define F_CPU 20000000UL
#include <avr/io.h>
#include <util/delay.h>


int main (void)
{
   
   DDRB = 0x00; //brána B je nastavena jako vstupní
   PORTB = 0xFF; //zapnuty pull up rezistory na všech pinech
   DDRD = (1 << PD5); //PORTD.5 jako výstup (OC0B)
   TCCR0A = (1 << WGM01) | (1 << WGM00);
   TCCR0B = (1 << WGM03)
   TOP = 255; //tady netuším jak si to myslel tím TOP = 255
   
   _delay_ms(400)
   OCR0B = PINB

sei(); 
 
    while (1)
}

Tady jsem tedy skončil, moc už ani nevím jak dále abych program ukončil nebo spíše co tam ještě tak "chybí".

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #43
-
0
-

#53 KIIV
Aháá .. tak v tom mod 3 se tedy dost ztrácím :-D  fakt se vám omlouvám za to jak vás otravuji...
TCCR0B = (1 << WGM00 = 0 1 1) takto to asi není správné, že? 
 WGM00 = 0 1 1 takto by to mohlo být ? nebo by tam mělo být součástí příkazu i TCCR0B

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #44
-
0
-

#55 Marek
jestli sem tam nic nepopletl, tak todle by melo byt kompletni:

/*
 * zp_coufal.cpp
 *
 * Created: 25.4.2014 19:05:18
 *  Author: Marek Coufal
 */ 

#define F_CPU 20000000UL
#include <avr/io.h>
#include <util/delay.h>


int main (void)
{
   DDRB = 0x00; //brána B je nastavena jako vstupní
   PORTB = 0xFF; //zapnuty pull up rezistory na všech pinech

   DDRD = (1 << PD5); //PORTD.5 jako výstup (OC0B)
   PORTD = 0xFF; // zbytek pinu zustal jako vstupy a nemaji zadne pullupy.,. tak zapnout at to nechyta radio

   TCCR0A = _BV(COM0B0) | _BV(COM0B1) | _BV(WGM01) | _BV(WGM00); // nastavit mod vystupu na OC0B a MODE 3
   TCCR0B = _BV(CS00); // ale mozna se bude hodit nastavit preddelicku na mensi frekvenci nez na 20MHz

   while (1) {
     OCR0B = PINB; // nacteme vstup portu B a posleme na pwm...
     _delay_ms(10); // rychleji to neni treba (a mohlo by to i delat problemy)
   }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #45
-
0
-

Tak teda moc děkuji za skvělou pomoc :-), moc si toho vážím, ale to ještě není celý program pro toto zadání ne ? :-) Na bránu B připojte přípravek se spínači, na bránu D připojte přípravek s LED. Použijte 8bitovou hodnotu nastavenou spínači k nastavení jasu LED, která je připojena na vývod OC0B. Jas bude řízen pomocí střídy generované na vývodu OC0B rychlým PWM generátorem.

Nebo, že by to bylo tak krátké? Každopádně moc děkuji za ochotu.   

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #46
-
0
-

je to tak kratke.. sak sme to rikali uz ze zacatku...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
25. 4. 2014   #47
-
0
-

Jinak tedy, děkuji moc za vaší ochotu, konečně jsem něco pochytil a jsem rád, že jste mi to neposlal hned na začátku, takto bych nic nového nezjistil :-) Díky moc. Zítra bych chtěl zkusit tento program je skoro stejný akoráť je tam fázově korigovaný PWM režim.  

Na bránu B připojte přípravek se spínači, na bránu D připojte přípravek s LED. Použijte 8bitovou hodnotu nastavenou spínači k nastavení jasu LED, která je připojena na vývod OC0B. Jas bude řízen pomocí střídy generované na vývodu OC0B fázově korigovaným PWM generátorem.

Tak kdybych nevěděl, jestli by jste mi zítra pomohl, dnes už půjdu spát, tak moc děkuji ! :-) Ale tuším, že se tam jen změní ten PWM

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
25. 4. 2014   #48
-
0
-

#60 Marek
tady jen vymenis ty WGM0x tak aby odpovidaly Phase correct PWM radku v datasheetu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
26. 4. 2014   #49
-
0
-

A ten mod bude pro phase correct mod 1, že ano ? a bude to 0 0 1

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
26. 4. 2014   #50
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
26. 4. 2014   #51
-
0
-

Takto by to mohlo fungovat? nebo je to špatně?

#define F_CPU 20000000UL
#include <avr/io.h>
#include <util/delay.h>


int main (void)
{
    DDRB = 0x00; //brána B je nastavena jako vstupní
    PORTB = 0xFF; //zapnuty pull up rezistory na všech pinech

    DDRD = (1 << PD5); //PORTD.5 jako výstup (OC0B)
    PORTD = 0xFF; // 

    TCCR0A = (1 << COM0A1) | (1 << WGM00); // nastavit mod vystupu na OC0B a MODE 1
    TCCR0B = (1 << CS01); // nastratování PWM
 WGM2:0 = 1, and OCR0A when WGM2:0 = 5.
    while (1) {
        OCR0B = PINB; // nacteme vstup portu B a posleme na pwm...
        _delay_ms(10); // 
    }
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
26. 4. 2014   #52
-
0
-

To: WGM2:0 = 1, and OCR0A when WGM2:0 = 5. tam nemá co dělat omlouvám se :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
KIIV+42
God of flame
26. 4. 2014   #53
-
0
-

#65 Marek
mohlo by to jet.. nejlepsi je si to otestovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
26. 4. 2014   #54
-
0
-

Jakmile budu ve škole, vyzkouším oba programy jak ten první tak druhý :-) děkuji moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
hlucheucho+10
Posthunter
26. 4. 2014   #55
-
0
-

Atmel Studio je zdarma, stačí se registrovat. Akorát ti Atmel nepošle registrační mail na seznam, centrun... apod. 

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
26. 4. 2014   #56
-
0
-

Atmel studio mám stáhlé :-) .. jen sem to myslel to vyzkoušení jako, jestli to funguje tak, že ty diody se mění (jas) podle toho režimu :-) v progrmau mi to napsalo, že je to bez chyby, takže by to asi mělo jet ne ? :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
hlucheucho+10
Posthunter
27. 4. 2014   #57
-
0
-

Tak si to v simulátoru odzkoušej. 

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
27. 4. 2014   #58
-
0
-

No my to ve škole dělame jinak to odzkoušení, tak se chci zeptat jestli není nějaký návod jak to udělat abych poznal zda ten program dělá to  co má ? :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.199.199.–
hlucheucho+10
Posthunter
27. 4. 2014   #59
-
0
-

Odkrokovat na simulátoru v Atmel Studiu a sledovat stavy portů a obsah registrů.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
KIIV+42
God of flame
28. 4. 2014   #60
-
0
-

#73 Marek
a proc? ciste hotovy ti to nikdo nedal, takze i kdyby na to prisel, da se to jeste zvladnout obhajit... aspon je videt snaha a mozna ses i neco naucil - treba trosku lip cist ten datasheet

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 115 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s programem — založil Zugi

Pomoc s programem — založil Pepuna

Pomoc s programem — založil Jarda

Pomoc s programem — založil undatra

Pomoc s programem — založil Zugi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý