Jak fungují odkazy v modulárnosti programu? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak fungují odkazy v modulárnosti programu? – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak fungují odkazy v modulárnosti programu? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Darol
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
11. 5. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den, zajímal by mě, jak by vypadal kód, kdybych měl třídy A, B, C a D. Ve třídě B bylo STL dynamické pole třídy A, ve třídě C STL dynamické pole třídy B, ve třídě D STL dynamické pole třídy A. A celé by to mělo být v modulárnosti programu. Jak by to vypadalo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.244.–
Reklama
Reklama
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
11. 5. 2014   #2
-
0
-

a co ze presne ma znamenat pojem "modulárnosti programu"

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Darol
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
11. 5. 2014   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.244.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
11. 5. 2014   #4
-
0
-

no nejak se furt nechytam jak souvisi ta ukazka s modularnosti a co to teda ma byt ten pojem "modulárnost programu"

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Darol
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
12. 5. 2014   #5
-
0
-

modulárnost má být rozdělení kódů do jednotlivých souborů a já nevím, jak tam fungují odkazy a více dynamických polí v sobě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.244.–
KIIV+42
God of flame
12. 5. 2014   #6
-
0
-

no jestli se mysli modularnost jen na urovni rozdeleni zdrojaku, tak maximalne narazi na to, ze potrebuje znat deklaraci tridy pred tim, nez ji muze definovat...  na to se pouziva  class trida; jen je tam nekdy zaludnost, ze pro nektery akce uz je potreba znat definici - ale to se da obvykle obejit tim, ze je implementace metod v extra souboru..

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 59 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý