Android metoda POST - app vždy spadne – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Android metoda POST - app vždy spadne – Java – Fórum – Programujte.comAndroid metoda POST - app vždy spadne – Java – Fórum – Programujte.com

 

Alex
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
14. 7. 2014   #1
-
0
-

ahoj,

už nevím, kde hledat chybu - vždy při kliknutí na button Přihlašte se app spadne.... Kde je prosím chyba?

 kód fce

 public void log(View view) throws Exception
	 {
		 HttpClient client = new DefaultHttpClient();
		 HttpPost post = new HttpPost("http://www.docasne.com/java.php");
		 List<NameValuePair> pairs = new ArrayList<NameValuePair>();
		 pairs.add(new BasicNameValuePair("key1", "value1"));
		 pairs.add(new BasicNameValuePair("key2", "value2"));
		 post.setEntity(new UrlEncodedFormEntity(pairs));
		 HttpResponse response = client.execute(post);
	 }

kód buttonu
 

 <Button
        android:layout_width="wrap_content"
        android:layout_height="wrap_content"
        android:layout_marginRight="-200dp"
        android:layout_marginTop="200dp"
        android:onClick="login"
        android:text="@string/blogin" />


do souboru AndroidManifest jsem přidal tyto dva řádky:

<uses-permission android:name="android.permission.INTERNET" />
<uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE" />
Nahlásit jako SPAM
IP: 95.143.132.–
JaOn
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
14. 7. 2014   #2
-
+1
-
Zajímavé

#1 Alex
Není to tím, že funkce se jmenuje log a v buttonu voláš android:onClick="login"?
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.226.–
Alex
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
14. 7. 2014   #3
-
0
-

Ahoj, toho jsem si všiml včera také ale není to tím, bohužel.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.143.132.–
nosko
~ Anonymní uživatel
140 příspěvků
14. 7. 2014   #4
-
0
-

Si pozri konzolu s vypisom chyby na ktorej to pada.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.87.78.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý