CheckBox-po odškrtnutí, vrátit hodnotu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

CheckBox-po odškrtnutí, vrátit hodnotu – C / C++ – Fórum – Programujte.comCheckBox-po odškrtnutí, vrátit hodnotu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kalir44
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
21. 7. 2014   #1
-
0
-

Ahoj :)

Znova mám menší problém, mám pointer na hru, tento pointer ukazuje na addressu, ktera kdyz tam napisu treba 1337 tak sem v dead modu, a kdyz 999 tak v normal, :) tak, mam checkbox, když na nej kliknete(zaškrtnete ho), muj timer začne vykonavat svou práci, a do addressy psát 1337(vlastne tu timer potrebný není, ale co už:)) avšak když na nej kliknu znova(odškrtnu ho), timer prestane do addressy psát 1337, a ta zustane na hodnote 1337(dead mode). :) avšak uživatel checkbox odškrtnul, takže už dead mode nechce, tak tedy má otázka zní, mohl by mi nekdo poradit, jak udelat, aby se po odškrtnutí vrátila hodnota 999(aneb. normal mode) ? :)

soucre code: (ikdyž nevím, jestli je potrebný) :

	private: System::Void checkBox1_CheckedChanged(System::Object^  sender, System::EventArgs^  e) {
if (checkBox1->Checked)
{
timer1->Enabled = True;
}
else
{
timer1->Enabled = False;
}
}

:::::::::::::::::::timer1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
{
if (checkBox1->Checked)
{
DWORD *Speed_1 = (DWORD*)(*(DWORD*)Address + Speed_ptr1);
	DWORD Speed_2 = *(DWORD*)(*(DWORD*)Speed_1 + Speed_ptr2) = 1337; 
}
}

Predem díky:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.253.135.–
Reklama
Reklama
Kalir44
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
23. 7. 2014   #2
-
0
-

Tak tedy nikdo nic? :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.253.135.–
KIIV+42
God of flame
23. 7. 2014   #3
-
0
-

prekvapive budes muset k vypnuti timeru dat nastaveni ty spravny hodnoty co chces...

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kalir44
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
23. 7. 2014   #4
-
0
-

avšak ja to nechci takhle :D když to tam bude vkuse psat po odškrtnuti tu hodnotu (normální 999) tak uživatel nebude moct zemrít. chci aby proste uživatel odškrtnul, hodnota se jen jednou napsala na 999.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.253.135.–
hlucheucho+10
Posthunter
23. 7. 2014   #5
-
0
-

Jinými slovy: bezprostředně po vypnutí timeru nastav hodnoty, které tam požaduješ.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.81.–
Kalir44
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
23. 7. 2014   #6
-
0
-

Kde? :) Do toho samého timeru? jak muže poznat že je vypnutej, když je vypnutej(proste nedela nic) ?:D nebo do checkboxu? když je taky vyplej, taky to neví. :D jak to mám udelat. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.253.135.–
KIIV+42
God of flame
23. 7. 2014   #7
-
0
-

#6 Kalir44
ale checkbox musi vedet, kdyz ho nekdo zaskrtnul ci odskrtnul.. proc by to nevedel? vzdyt jim VYPINAS ten TIMER, tak kdyz uz ho vypnes, tak nastavis ty hodnoty co chces

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kalir44
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
23. 7. 2014   #8
-
0
-

To mám jako nastavit,  

if timer1->Enabled=false

{

tady napsání té addressi?

}
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.253.135.–
KIIV+42
God of flame
23. 7. 2014   #9
-
0
-

#8 Kalir44
probuh, jak si dokazal napsat tolik kodu?

if (checkBox1->Checked)
{
  timer1->Enabled = True;
}
else
{
  timer1->Enabled = False;
  // sem prekvapide hodit co se ma udelat pri vypnuti timeru
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
23. 7. 2014   #10
-
0
-

ja taky nechapu co tam delas, protoze prece neni mozne aby z c++ programu menil hodnoty adress jineho programu (coz je to o co se asi snazi). a pokud si menis hodnoty pameti ve svem vlastnim programu tak to bude asi neco spatne :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Kalir44
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
23. 7. 2014   #11
-
0
-

je to DLLko :) :* Díky, funguje. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.253.135.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

Podobná vlákna

[C#] Jak vrátit hodnotu ze třídy ? — založil BezzradaZacatecnik

CheckBox — založil Adrian

While a checkBox — založil Kalir44

Checkbox — založil Milan

Checkbox — založil 79kiko

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý