IDE na C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

IDE na C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comIDE na C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

me.name0
Návštěvník
8. 8. 2014   #1
-
0
-

Používam Devcpp ale v poslednej dobe ma sere pretože napr. niekedy kompiluje kód ktorý už bol prepísaný iným kódom , dokonca aj keď všetko vymažem kompiluje to čo tam bolo predtým. Pomôže len keď spustím nový devcpp  a skopírujem program pomocou ctrl c ctrl v.

No a chcel by som vedie aké IDE by som si mal zaopatriť ? asi najlepšie IDE neexistuje (keby áno bolo by len jedno...)  

Hlavne by ma zaujímali najväčšie rozdiely medzi nimi ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.236.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
8. 8. 2014   #2
-
0
-

muzes zkusit nejaky eclipse nebo tak.. ale ja osobne si na IDE vubec nepotrpim.. vystacim s prekladacem a s make (+ gvim na editaci)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
BDS+3
Věrný člen
8. 8. 2014   #3
-
0
-

#1 me.name
V dnešní době jsou v podstatě jen tři možnosti:

1. Code::Blocks

2. wxDev-C++

3. Visual Studio 2013 Express

(teda s těch zdarma)

samozřejmě je IDE víc, ale mne zaujaly jen tyto tři (možná ještě i CodeLite)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.83.–
W10 :)
9. 8. 2014   #4
-
0
-

Ortodoxní linuxák od nás z práce mi doporučil QT Creator

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.81.–
StihacCZ0
Newbie
17. 8. 2014   #5
-
0
-

#1 me.name
Já jsem také používal Dev-Cpp abyl jsem s ním spokojený. Můžeš ještě zkusit Code::blocks

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.220.–
Od malička dělám v Game Makeru a od 13ti let píšu GML kód. V GM8 tvořím hry pro Windows a v GM Studio pro Android. Věnuji se HTML, CSS, Java Scriptu a knihovně jQuery a hraji se Small Basicem.
Matěj Andrle+1
Grafoman
17. 8. 2014   #6
-
0
-

#1 me.name
SciTE

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.190.–
Doomista+1
Stálý člen
17. 8. 2014   #7
-
0
-

Visual Studio je fajn, i když sám nehodlám používat vyšší než 2010. Je to dáno tím, že to je dost komplexní program a čím vyšší verze, tím hw náročnější je a na mých prehistorických strojích než se nastartuje 2013, tak už dávno můžu kompilovat v 2010 a ještě si v mezičase stihnu uvařit čaj. DevCpp mám schované na XPčkovském PC (pod win8 spíš nefunguje než funguje), protože ve Visual Studiu musí člověk na všechno zakládat projekty a u programů běžících v cmd je často rychlejší zkompilovat to v devku než startovat sandbox projekt ve VS ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.176.–
Na vše stačí iostream...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

IDE C++ ??? — založil Tocimanko

Jake ide na c++ ? — založil _cpp_begginer

SDCC + IDE — založil Johanka z Jarku

Chromatic IDE — založil bbeni

Současné IDE C++ — založil yaqwsx

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý