C# porovnávání sql příkazů – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# porovnávání sql příkazů – .NET – Fórum – Programujte.comC# porovnávání sql příkazů – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
11. 8. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

řeším teď porovnávání sql příkazů. Mám List s sql příkazy a potřebuju s počítat kolikrát jsou v listu podobné příkazy ( tzn. příkazy co se lišší pouze parametry).

Ideální by tedy bylo je roztřídit, jen mně nenapadá jak napsat metodu Compare(String x, String y).

Napadá někoho jak takové porovnávání udělat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.196.–
Reklama
Reklama
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
11. 8. 2014   #2
-
0
-

a co presne chces delat ? nejak me nenapada duvod proc neco takoveho delat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.92.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
11. 8. 2014   #3
-
0
-

REGEX + foreach...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.164.–
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
11. 8. 2014   #4
-
0
-

Jestli to chapu spravne, tak ma dve pole. Pole1, seznam sql prikazu. Pole2, sql prikazy, asi vypis z nejakeho programu. A asi potrebuje zjistit, kolik se jakych prikazu pouzije a nebo vypsat vsechny podobne prikazy. To druhe by se mohlo hodit pro optimalizaci rychlosti, ze by stejne nebo podobne prikazy neduplikoval.


ondra - SQL prikazy muzou byt ale slozene z nekolika. Muzou provadet insert na zaklade selectu. Pak ten prikaz chces zaradit mezi select i insert nebo jen insert? Si myslim, ze k obojimu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:10ea:5e...–
Matěj Andrle+1
Grafoman
11. 8. 2014   #5
-
0
-

Já jen vždy tvrdím, že je lepší problémům předcházet - ne řešit jejich důsledky! Takže bych spíše řešil jak udělat, aby nenastala situace, kterou nechceš! Stačila by kontrola před přidáním/... (tak jako tak - REGEX je jediné řešení pro vycucnutí pouze klíčových slov)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.164.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

Podobná vlákna

Zpracování SQL příkazů — založil SMycma

Porovnávání — založil Malag

Porovnávání časů — založil Filashik

Porovnávání polí — založil farth

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý