Subprocess – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Subprocess – Python – Fórum – Programujte.comSubprocess – Python – Fórum – Programujte.com

 

27. 1. 2007   #1
-
0
-

Zdravim.Nevim co dělám špatně,ale když napíšu např. tento skript:

import subprocess

proces=subprocess.Popen('del "C:\0.txt"')
raw_input()

nebo cokoli jiného,kde je nějaká cesta k souboru,napíše mi to,že soubor nebyl nalezen.A ten soubor ale existuje!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
27. 1. 2007   #2
-
0
-

tom9k píše:#
# Zdravim.Nevim co dělám špatně,ale když napíšu např. tento skript:
Kód
import subprocess
proces=subprocess.Popen('del "C:\0.txt"')
raw_input()


nebo cokoli jiného,kde je nějaká cesta k souboru,napíše mi to,že soubor nebyl nalezen.A ten soubor ale existuje!


Zkus escapovat: 'del "C:\\0.txt"'.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
27. 1. 2007   #3
-
0
-

To D1ce:To bohužel nepomáhá :ms_0187: Nevíš,jak udělat normální Tkinterovské okno ,ale aby ten klasický křížek na vypnutí byl šedý a nedalo se to vypnout?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
27. 1. 2007   #4
-
0
-

tak tomu dej protokol:



okno.protocol("WM_DELETE_WINDOW",0)

ted si při zmáčknutá křížku nic nestane. místo tý 0 by mohla být nějaká funkce

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Jakub0
Super člen
27. 1. 2007   #5
-
0
-

Nechtěl si náhodou tohle?:


import subprocess
import os

print os.path.exists('C:\\0.txt')
#dela to to samy
#print os.system('del "C:\\0.txt"')
proces=subprocess.Popen('del "C:\\0.txt"', shell=True)
raw_input()

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
27. 1. 2007   #6
-
0
-

No koukam,že se mam ještě hodně co učit:-D.Děkuju pěkně

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý