Zavření programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zavření programu – C / C++ – Fórum – Programujte.comZavření programu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
28. 1. 2007   #1
-
0
-

Curo chtel bych se zeptat co mam udelat proto, abych nemusel pridavat do zdrojoveho kodu cin.get();
Vzdycky se mi to rychle zavre a nemam z meho programu vubec radost.Je mi 13 let tak od toho nemuzu moc ocekavat ale chtel bych to umet.
Dik

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Eliáš
Reklama
Reklama
Rišo Kakaš0
Stálý člen
28. 1. 2007   #2
-
0
-

co je na tom taske pridat nakoniec 2x cin.get(); jednoducho tam to stale daj a mas to vyriesene.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
28. 1. 2007   #3
-
0
-

vzdycky kdyz program dojede na konec majnu tak se zavre, cili musis mu nastavit aby cekal napriklad na stisk klavesy, pokud to ale spoustis napriklad v visual studiu, tak tam se ti tohle dela automaticky a vypise to POKRACUJTE STIKNUTIM LIB. KLAVESY, pokud ale pouzivas DEV, tak ten to myslim nedela, tak ti nezbyde nic jineho, nez tam napsat aby program cekal na vstup klavesnice, at uz je to

#include <iostream>
cin.get();
cin>>x;
cin.getline(sz,1);
...

nebo
#include <conio.h>
getch();
...

nebo
system("pause");
...

ci dalsi a dalsi ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
29. 1. 2007   #4
-
0
-

ten program musiš vždy nejak zastaviť (pokiaľ očakávaš že niekto bude čítať výstup).
Dať tam môžeš čokoľvek, ale cin.get() je najrýchlejšie na pochopenie.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
BiXXX
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
1. 2. 2007   #5
-
0
-

je aj jednoduchsie riesenie (podla mna) - staci spustit program cez konzolu (pod Windowsom je to command([Win]+[R], napisat 'cmd')) - vtedy po dobehnuti programu akurat vyskoci znova riadok na zadanie prikazov, ale povodny text tam ostane... v podstate prikazovy riadok je externe spusteny aj pri beznom spusteni aplikacie, akurat je nastaveny tak, ze sa po dobehnuti aplikacie zavrie

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Majkee0
Newbie
3. 2. 2007   #6
-
0
-

pres "konzoly" to neni nejchytrejsi co obycejni uzivatele co ani nevi co je to cmd? radsi tam ten kousek kodu dopis a nbud liny ;]

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 110 hostů

Podobná vlákna

Zavření souboru — založil Anonym

Zavreni okna — založil bbtrash

Zavření objektu — založil Noneus

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý