Java Servlet Kontrola hesla – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Java Servlet Kontrola hesla – Java – Fórum – Programujte.comJava Servlet Kontrola hesla – Java – Fórum – Programujte.com

 

Opik
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
22. 4. 2015   #1
-
0
-

Zdravim mam HTML kod na ziskanie 2 hesiel ,  

<form method="post" action="xmlServletpath">

	Meno <br><input type="text" name="meno" /><br>
	Heslo <br><input type="password" name="heslo" /><br>

je to iba usek samozrejme a servlet :  

response.setContentType("text/html");
		String hesloServlet1=request.getParameter("heslo");
		String hesloServlet2=request.getParameter("heslo2");
		PrintWriter out=response.getWriter();
		
		if (hesloServlet1.equals(hesloServlet2)==false){
			out.println("Je mi luto ale tvoja hesla sa nezhoduju");
		

a vyhadzuje mi to error :  

java.lang.NullPointerException
	at javaeetutorial.XmlServlet.doPost(XmlServlet.java:20)
	at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:648)
	at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:729)
	at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:291)
	at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
	at org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilter(WsFilter.java:52)
	at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:239)
	at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
	at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:219)
	at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:106)
	at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:502)
	at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:142)
	at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:79)
	at org.apache.catalina.valves.AbstractAccessLogValve.invoke(AbstractAccessLogValve.java:610)
	at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:88)
	at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:518)
	at org.apache.coyote.http11.AbstractHttp11Processor.process(AbstractHttp11Processor.java:1091)
	at org.apache.coyote.AbstractProtocol$AbstractConnectionHandler.process(AbstractProtocol.java:668)
	at org.apache.coyote.http11.Http11NioProtocol$Http11ConnectionHandler.process(Http11NioProtocol.java:223)
	at org.apache.tomcat.util.net.NioEndpoint$SocketProcessor.doRun(NioEndpoint.java:1517)
	at org.apache.tomcat.util.net.NioEndpoint$SocketProcessor.run(NioEndpoint.java:1474)
	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
	at org.apache.tomcat.util.threads.TaskThread$WrappingRunnable.run(TaskThread.java:61)
	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

robim s tym chvilu ale chcel som sa s tym trosku pohrat ale nejak mi to nejde ,dakujem :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
Opik
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
22. 4. 2015   #2
-
0
-

Sorry ,v tom prvom :  

Heslo <br><input type="password" name="heslo" /><br>
Znovu heslo <br><input type="password" name="heslo2" /><br>
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
185 příspěvků
22. 4. 2015   #3
-
0
-

To co jsi tu zveřejnil je v pořádku, to by mělo fungovat. Problém musí být v tom co jsi nezveřejnil.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
Opik
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
22. 4. 2015   #4
-
0
-

No asi problem bude v tom,ze som pouzival viac ako jednu <form> ,takze to robilo bordel :P 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
Opik
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
22. 4. 2015   #5
-
0
-

A ked teraz v Jave to porovnam a chcem vypisat ze napr. "tvoje hesla sa nezhoduju,skus to znovu" a tam link znovu na ten html,tak to by slo ako?:))

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
185 příspěvků
23. 4. 2015   #6
-
0
-

#5 Opik

http://www.w3schools.com/tags/att_a_href.asp

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
Opik
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
23. 4. 2015   #7
-
0
-

Ale ked odosle ten Login tak to vypisem cez Javu ,a ako do tej Javy pichnem HTML tagy?:)) pochybujem ze to ide :) keby mam len 2 html subory tak jasne,ale takto s Javou..:P

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
185 příspěvků
24. 4. 2015   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
Opik
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
24. 4. 2015   #9
-
0
-

Nasiel som to uz dik,robil som jednoduchy login,a ak sa nezhodovali hesla tak som chcel vypisat ze zle si vyplnil prihlasku povedzme,ale isiel som na to tak ze som si vytvoril druhy rovnaky html akurat s tym ze "zle si vyplnil prihlasku" ,viem ze je to asi neefektivne..ale ako sa robia tie okna ktore vyskakuju ak sa napriklad nehzoduju hesla?Cez JS?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
Flowy0
Věrný člen
25. 4. 2015   #10
-
0
-

ano na stranku pred nacitanim musis umiestnit javascript ktory odosle formular na tvoju adresu a bude cakat na odpoved ... ked pride spravna odpoved tak bud presmeruje uzivatela kam chces alebo otvori popup

pouzivat servlet na toto je ale znacne narocne ... odporucam naucit sa jsf (primefaces maju takuto funkciu dost jednoduche) alebo aspon jsp

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.73.–
https://github.com/Flowy
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Prolomení hesla java — založil LLiky

Servlet a JSP — založil medial

Servlet - výpis do jsp — založil Mitch

Servlet s html a mysql db — založil derix

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý