GDIPLUS načítání obrázku – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

GDIPLUS načítání obrázku – C / C++ – Fórum – Programujte.comGDIPLUS načítání obrázku – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MiCizek0
Stálý člen
15. 1. 2016   #1
-
0
-

   

void SaveImage()
	{
		GdiplusStartupInput gdiplusStartupInput;
		ULONG_PTR gdiplusToken;
		GdiplusStartup(&gdiplusToken, &gdiplusStartupInput, NULL);

		UINT size = mSize.y * mSize.x;

		std::vector<BYTE> vImageData(4 * mSize.x * mSize.y);

		for (int i = 0; i < size; ++i)
		{
			vImageData[4 * i] = (BYTE)(mImage.at(i).x * 255);
			vImageData[4 * i + 1] = (BYTE)(mImage.at(i).y * 255);
			vImageData[4 * i + 2] = (BYTE)(mImage.at(i).z * 255);
			vImageData[4 * i + 3] = 0xFF;
		}

		Bitmap bmp(mSize.x, mSize.y, 4 * mSize.x, PixelFormat32bppARGB, &vImageData[0]);
		Gdiplus::Graphics *g = Gdiplus::Graphics::FromImage(&bmp);

		CLSID bmpClsid = { 0x557cf400, 0x1a04, 0x11d3, { 0x9a, 0x73, 0x00, 0x00, 0xf8, 0x1e, 0xf3, 0x2e } };

		int b = bmp.Save(L"vystupVzor.bmp", &bmpClsid, NULL);

		GdiplusShutdown(gdiplusToken);
	}

Ahoj nějakým způsobem jsem dal do kupy tuhle metodu, akorát při volání destructoru "Image" program spadne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83bc:5d6a:f0aa:...–
Reklama
Reklama
MiCizek0
Stálý člen
15. 1. 2016   #2
-
0
-

Pardon špatný název, myslel jsem ukládání obrázku. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83bc:5d6a:f0aa:...–
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
15. 1. 2016   #3
-
0
-

#1 MiCizek
Myslím že je to tím že je destruktor volán až při ukončení funkce (uklízení lokálních proměnných) a před tím jsi volal GdiplusShutdown, takže gdiplus už není "aktivní".

Radek Chalupa
- individuální konzultace, školení programování (C/C++, WinAPI, COM, ActiveX, ATL, C#, NET Framework, MFC)
- vývoj software na zakázku
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.51.–
MiCizek0
Stálý člen
15. 1. 2016   #4
-
0
-

Děkuju, pomohlo to. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83bc:5d6a:f0aa:...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů

Podobná vlákna

C# načítání obrázku — založil TOMeek

Načítání 3ds — založil Beb_42

Nacitani souboru — založil tester

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý