Fixní lišta při scrollování – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Fixní lišta při scrollování – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comFixní lišta při scrollování – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

mikistar
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
25. 2. 2016   #1
-
0
-

Dobrý den,

pokoušel sem se zprovoznit tyto kódy: http://jsfiddle.net/v97Lp7pw/1/ , ale nepodařilo se mi je asi propojit protože panel s nápisem pod obrázkem který má být fixní tak nebyl. Zkoušel jsem různé způsoby odkazování na css a java ale nefungovalo. Nenašel by se někdo tak hodný že by mi to zkompletoval do souborů ke stažení? 

Děkuji velmi za jakoukoli pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.170.254.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
25. 2. 2016   #2
-
0
-

Ve FF mi to funguje. Zascrolujes pres bublinky a pak uz to dal nescroluje ten napis HELLO GUYS. Presne podle kodu.

var elementPosition = $('#navigation').offset();
<div class="whiteboard" id="navigation">
    <h1><a href="#">HELLO GUYS</a></h1>

Pouziva to css position:fixed.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:7cd1:a7...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
25. 2. 2016   #3
-
0
-

Pokud mas problem s jinym kodem, musis sem dat ten a ne funkcni verzi. treba jsi tam nenahral vsechen javascript. Mel jsi tam knihovnu jquery? Muzes zkusit pouzit tu od googlu. Bez jquery ti vyhlasi js konzola furu errors a nic z toho ti nepojede.

<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js"></script>

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:7cd1:a7...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý