PHP jen první $_GET ? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

PHP jen první $_GET ? – PHP – Fórum – Programujte.comPHP jen první $_GET ? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Duhacek
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
8. 3. 2016   #1
-
0
-

Ahoj,
skript test.php je tento

<?php
 echo $_GET['A']."\n";
 echo $_GET['B']."\n";
?>

Pokud volám http://localhost/test.php?…, vypíše se pouze 1, tj. jen první parametr, ten B se nezobrazí a není ani ve výpisu print_r($_GET)

Kde může být zakopaný pes ?


Díky moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.15.255.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
8. 3. 2016   #2
-
0
-

#1 Duhacek
Pokud je takové URL jako odkaz, tak místo znaku & musíš napsat &amp;

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Duhacek
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
11. 3. 2016   #3
-
0
-

#2 Kit
Bohužel, volám to z scheduleru a tam to &amp; nepomůže :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.52.–
KIIV+42
God of flame
11. 3. 2016   #4
-
0
-

tam mozna musis dat \&

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.3.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kit+11
Guru
11. 3. 2016   #5
-
0
-

#3 Duhacek
Možná si ten scheduler ten znak & spolkne. Buď escapovat (viz výše), anebo celé URL uzavřít do uvozovek či apostrofů (doporučuji).

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
11. 3. 2016   #6
-
0
-

Takhle se pise funkcni testovaci priklad

<?php
 echo (isset($_GET['A'])?'A = '.$_GET['A']:'')."<br>";
 echo (isset($_GET['B'])?'B = '.$_GET['B']:'')."<br>";

$url = 'http://localhost/x/php-get.php?A='.urlencode(1).'&'.'B='.urlencode(2); // zakodovani parametru do url kodu
echo '<br><a href="'.htmlentities($url).'">odkaz1</a>'; // vypis do html
echo '<br><a href="?presmeruj=true">odkaz2 presmeruj</a>'; // vypis do url

if (isset($_GET['presmeruj']))
	{
	header('Location: '.$url); // adresa do okna prohlizece, presmerovani na stranku
	}
?>

<a href="http://localhost/x/php-get.php?A=1&amp;B=2">odkaz3 html</a>
<a href="?A=1&amp;B=2">odkaz4 html</a>

Vsechno mi to funguje. Takze, pokud i tobe a nefunguje neco dalsiho, tak je treba k tomu dalsimu poslat kod. Maly, testovaci.
"vypíše se pouze 1, tj. jen první parametr, ten B se nezobrazí " - a kdyz prehodis B a A, tak se vypise jen B a A uz ne? tak je problem s tim &. A ted je otazka, kde a jaky? Ten kod si tu asi nedal, kde pouzivas tu adresu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:1129:4c...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 34 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý