PHP login nefunguje – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PHP login nefunguje – PHP – Fórum – Programujte.comPHP login nefunguje – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Martin
~ Anonymní uživatel
1600 příspěvků
17. 4. 2016   #1
-
0
-

Ahojte, stiahol som si jeden template s login poliami, skusil som tam zadať svoje hodnoty a nefunguje mi to.. Vedel by mi niekto poradiť? Ide o to, že sme vyvinuli PHP hru z druhej sv. vojny. Teraz sa zameriavame na dizajn ako taký a tu som sa zasekol na login page.  Po odoslaní formulára sa stránka iba refreshne. Vedel by mi niekto pomôcť a prípadne upraviť kód? 
Login na webe: lfs-league.php5.sk 
 

<!DOCTYPE html>
<html >
  <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>Nation Wars</title>
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, user-scalable=yes">
    
    
    <link rel='stylesheet prefetch' href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans'>

        <link rel="stylesheet" href="css/style.css">

    
    
    
  </head>

  <body> 
    <div class="cont"> <form action="index.php" method="post">  
  <div class="demo"> 
    <div class="login">  
      <div class="login__check"></div>
      <div class="login__form">
        <div class="login__row">
        
          <svg class="login__icon name svg-icon" viewBox="0 0 20 20">
            <path d="M0,20 a10,8 0 0,1 20,0z M10,0 a4,4 0 0,1 0,8 a4,4 0 0,1 0,-8" />
          </svg>
          <input type="text" class="login__input name" placeholder="Používateľské meno" name='username'/>
        </div>
        <div class="login__row">
          <svg class="login__icon pass svg-icon" viewBox="0 0 20 20">
            <path d="M0,20 20,20 20,8 0,8z M10,13 10,16z M4,8 a6,8 0 0,1 12,0" />
          </svg>
          <input type="password" class="login__input pass" placeholder="Heslo" name='password'/>
        </div>
        <input type="submit" name="odoslat" value='Prihlásiť' class="login__submit" />
        <p class="login__signup">Nemáš účet? &nbsp;<a href=register.php>Registruj sa</a></p>
      </div>
    </div>
    <div class="app">
      <div class="app__top">
        <div class="app__menu-btn">
          <span></span>
        </div>
        <svg class="app__icon search svg-icon" viewBox="0 0 20 20">
          <path d="M20,20 15.36,15.36 a9,9 0 0,1 -12.72,-12.72 a 9,9 0 0,1 12.72,12.72" />
        </svg>
        
      </div>
      <div class="app__logout">
        <svg class="app__logout-icon svg-icon" viewBox="0 0 20 20">
          <path d="M6,3 a8,8 0 1,0 8,0 M10,0 10,12"/>
        </svg>
      </div>
    </div>
  </div>
</form></div>

<?php
session_start();

if(isset($_POST['odoslat'])){
	if(isset($_SESSION['uid'])){
		echo "Už si prihlásený!";
	}else{
		$username = protect($_POST['username']);
		$password = protect($_POST['password']);
		
		$login_check = mysql_query("SELECT `id` FROM `user` WHERE `username`='$username' AND `password`='".md5($password)."'") or die (mysql_error());
		if(mysql_num_rows($login_check) == 0){
			echo "Nesprávna kombinácia mena/hesla!";
		}else{
			$activated_check = mysql_query("SELECT `activated` FROM `user` WHERE `username`='$username' AND `password`='".md5($password)."'") or die (mysql_error());
			$activated = mysql_fetch_assoc($activated_check);
			if($activated['activated'] == 0){
				echo "Tento účet ešte nebol aktivovaný!";
			}else{
				$get_id = mysql_fetch_assoc($login_check);
				$_SESSION['uid'] = $get_id['id'];
        echo 'Hallo funguje to?! Asi by malo';
			}
		}
	}
}else{
	echo "Chyba!";
} ?>
    
    
    
  </body>
</html>

Neviem si už rady.. Ďakujem za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.169.169.–
Kit+15
Guru
17. 4. 2016   #2
-
0
-

#1 Martin
A ten index.php, na který se odkazuješ ve formuláři, máš kde? To je ta druhá část výpisu od symbolu <?php ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
18. 4. 2016   #3
-
0
-

"stiahol som si jeden template s login poliami"
Vemes funkcni template, zkopirujes a upravujes funkcni kopii.

1.

<form action="index.php" method="post">
... <input> ... <input>
</form>

Formular se odesila na stranku index.php. Ty popisujes, ze toho cele je kod stranky 'jake' ?
(Coz je teda zakladni znalost html, vedet, na jakou stranku odesilas udaje.)

2. Rekneme, ze je to oboji index.php. V php mas

if(isset($_POST['odoslat'])){

v html 

<input type="submit" name="odoslat" value='Prihlásiť'

Jenomze na to, ze ti submit odesle i value submit tlacitka se neda spolehat. Na nekderych serverech to nemusi fungovat. Pokud je tohle zrovna ten problem, tak bych pridal input type=hidden s name="odoslat".


3. Taky si tam pridej zobrazovani php chyb na zacatek php kodu

 

error_reporting(E_ALL);

No, a je treba taky vedet, ktere z radku php kodu se vykonaji. Staci, kdyz na kazdy druhy radek das echo a zvysis cislici 1, 2, 3, atd.

echo " 1";
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:3465:6c...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

CURL nefunguje login — založil Nikishek

PHP login — založil Jirka

PHP Facebook login — založil Anonym

Login php msql — založil Jarda

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý