ApplicationContext.xml not found – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

ApplicationContext.xml not found – Java – Fórum – Programujte.comApplicationContext.xml not found – Java – Fórum – Programujte.com

 

Nemorfa0
Duch
26. 4. 2016   #1
-
0
-

Zdravim
Ucim sa Spring a rad by som vyskusal jednoduchy kod. Moj HomeController vypada takto:

@Controller
public class HomeController {
    private static final Logger logger = LoggerFactory.getLogger(HomeController.class);  
    public static void main(String[] args){
    ApplicationContext ctx = new ClassPathXmlApplicationContext(
            "/SpringInAction/src/main/webapp/WEB-INF/spring/appServlet/servlet-context.xml");
            Juggler juggler = (Juggler) ctx.getBean("duke");
            juggler.perform();
    }
}

Moj Spring tree projekt vypada takto:

Připojen obrázek.

Problem je, ze mi to stale pise tuto chybu:
Caused by: java.io.FileNotFoundException: class path resource [../WEB-INF/spring/appServlet/servlet-context.xml] cannot be opened because it does not exist

Skusal som tam zadavat rozne sposoby ciest k tomu xml suboru, ale stale rovnaka chyba. Neviete mi niekto poradit ako by som tu path mal zadat aby ten .xml file nasiel?

Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.212.29.–
Nemorfa0
Duch
26. 4. 2016   #2
-
0
-

#1 Nemorfa
Uz som to vyriesil.

.xml file som skusil presunut do src/main/resources zlozky v tom projekte:

Připojen obrázek.

A kod som upravil:

ApplicationContext ctx = new ClassPathXmlApplicationContext(
            "servlet-context.xml");

A uz to funguje.. Ale aj tak je to divne.. malo by to fungovat aj ked rucne zadam cestu do inej zlozky.. Asi som nedokazal najst spravny format tej cesty.. :X

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.212.29.–
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
26. 4. 2016   #3
-
0
-

Nejde ani tak o cestu jako o to build samotny, kdyz nastroji, ktery provadi build nereknes aby ti nejaky zdroj nakopiroval kam potrebujes tak to tam nebude. Zkus pouzit maven, pouzivat integrovany build v nejakem vyvojovem prostredi neni moc dobre.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.112.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

G++ not found — založil Melamber777

No C/C++ Compilers Found — založil Kéfas

404 Not Found — založil wtf

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý