Jak ve Windows načítat XML soubory? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak ve Windows načítat XML soubory? – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak ve Windows načítat XML soubory? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
oxidián0
Věrný člen
4. 6. 2016   #1
-
0
-

Existuje nějaká třída, kterou bych mohl použít (Mám nainstalované Visual Studio 2010 na Windows XP) k tomuto účelu?

Našel jsem sice toto: https://support.microsoft.com/en-us/kb/815658

Ale tam se píše že je k tomu třeba nějaké Visual Studio .NET, navíc je to staré a nepřenosné a nevím jak nastavit ty reference.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.87.–
Reklama
Reklama
BDS+2
Věrný člen
4. 6. 2016   #2
-
0
-

#1 oxidián
to máš projekt Win32 C++ ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
Visual Studio C/C#/C++
(pouze samouk)
oxidián0
Věrný člen
4. 6. 2016   #3
-
0
-

Projekt Win32 console bez CLS (bylo mi doporučeno že CLS nemám vůbec používat pro OpenCV). Mě jde o to že chci do toho xml zadat definice barev (vzorky) ručně. A pak spustit svůj program, který si to xml rozparsuje a může to použít. Rád bych znal osvědčený způsob jak na to, ale aby to šlo zkompilovat buď na Codeblocks nebo VS 2010 nejlépe jako ovladač. Protože by bylo blbé kdyby se to xml muselo parsovat pokaždé znova když ty barvové vzorky chci aplikovat třeba na 1000 obrázků.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.87.–
oxidián0
Věrný člen
11. 6. 2016   #4
-
0
-

OpenCV umí načítat xml soubory a zapisovat do nich ale pokud jsem to správně pochopil tak zvládne maximálně dvě úrovně a je třeba k tomu napsat třídu a dvě až tři funkce write, read a přetypovat operátor <<.

Pak jsem našel:

http://rapidxml.sourceforge.net/

Jsou to 4 soubory 141kb celkem.

Zde by mě zajímalo pokud to někdo používá zda se to dá vyexportovat jako dll knihovna případně lib?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.87.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý