Pomoc s programem – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc s programem – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc s programem – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pepuna
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
5. 6. 2016   #1
-
0
-

Zdravím, potřeboval bych pomoc s naprogramováním jednoduchého programu do školy.

Pro kontakt formic46@gmail.com

Díky moc

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:9942:67a6:3889:...–
Reklama
Reklama
oxidián0
Věrný člen
5. 6. 2016   #2
-
0
-

Zapomněl si uvést odměnu. Docela pochybuju že ti tady bude zadarmo někdo pomáhat s úkolem do školy. Hodně štěstí

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.87.–
Pepuna
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
5. 6. 2016   #3
-
0
-

Všechno je na domluvě, netuším kolik mám nabídnout za takový program..

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:9942:67a6:3889:...–
NeregistrovanyHookyns
~ Anonymní uživatel
62 příspěvků
5. 6. 2016   #4
-
0
-

Kdyby si alespoň uveřejnil nějaké info, ale takto.. Kdo by ti mohl chtít tak moc pomoct, aby ti ještě psal na email a žadonil o zadání úkolu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.95.192.–
hlucheucho+10
Posthunter
6. 6. 2016   #5
-
0
-

My pro změnu netušíme, jakou práci zadáváš. Kromě toho inzeráty patří do inzerce.

Pokud bys vynaložil trochu úsilí a aspoň něco napsal sám, pak bys zde našel i pomoc. S tvým přístupem doporučuji jít k lopatě nebo se učit na zedníka, klempíře... tam programování nebude.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
6. 6. 2016   #6
-
0
-

Ucho to myslel s tim usilim tak, ze chytremu napovez, hloupeho kopni. Kdybys mel program a v nem chybku, tak se urcite najde par lidi, co by ti na ni prisli. Ale, kdyz nemas nic, tak zaslouzis kopanec a ne pomoc :)

Programovat je dnes naproste minimum. Nedavno byl clanek, jak BMW nasazuje do vyroby aut robota, co podle kamery umi rozpoznat soucastku v bedne a vzit ji. To vyzaduje znalost programovani, kdyz bys mel resit, proc to najednou prestalo fungovat. Lide u pasu tim jdou na vedlejsi kolej. Budes jednim z nich?

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:c943:bb...–
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
6. 6. 2016   #7
-
0
-

Nemusi byt delnik, s timto pristupem muze byt i jednim z arogantnich manageru, kteri z IT ovladaji Powerpoint a Outlook a na namitky proti nerealnosti ukolu maji univerzalni odpoved "Nejak to vyres".

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
hlucheucho+10
Posthunter
6. 6. 2016   #8
-
0
-

#7 P
Kravaťák

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
6. 6. 2016   #9
-
0
-

ludia nechcem rušiť ale hodila by sa mi pomoc ak sa aspon dakto vyzna v moduse a mediane mam to do školy nam to profesor hodil nečakane aj ked som to googlil ako to mam použiť v programe ako to funguje a podobne. Bol by som rad ak by mi aspon dakto pomohol aspon ten cyklus k tomu resp cykly tu je zadanie prosim.      

   Program, ktorý prvých 20 čísiel, ktoré zadáš do konzoly vloží do dvojrozmerného poľa 4x6. V tomto poli potom nájdi v každom riadku modus a medián.

s tymy poliami nemam problem len ten modus a median ako to mam vlastne zapisať resp aky cyklus použiť.... mam to časovo obmedzene :/ 

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.245.121.–
hlucheucho+10
Posthunter
7. 6. 2016   #10
-
0
-

Modus a medián... to bede asi nějaká matematika. http://www.matematika.cz/modus pátý odkaz co našel google na "modus". Pro medián je to dokonce druhý odkaz http://www.matematika.cz/median Pro medián budeš potřebovat řazení, např quick sort.

Nerozumím, proč pole 4x6. Podle malé nábosilky by mělo vyhovovat 4x5.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
oxidián0
Věrný člen
7. 6. 2016   #11
-
0
-

Modus a medián to mi zní jako matematika pro statistické výpočty. Medián je něco jako průměr. Najdi si nejdříve na internetu definici, co to je, co se tím počítá a jak se to dělá. Když znáš matematický vzorec, pak zvládneš i programovat. Tady lze poradit jen to, že operátory které můžeš použít:

násobení: *

dělení: /

sčítání +

odčítání -

sčítání:

int a = 0; int b = 1; inc c; c = a + b; c += a; apod.

c += a (přičti k proměnné c hodnotu a)

odečítání:

int a = 0; int b = 1; inc c; c = a - b; c -= a; apod.

c -= a (odečti z proměnné c hodnotu a)

no a stejné to je i s dělením, akorád musíš zajistit podmínky jako aby si nedělil nulou

int a = 0; int b = 1; inc c;

if (c != 0)

  {c = b/a; c /= a; apod.}

Pozor si ale musíš dát na používání * protože se to požívá taky na přístup k proměnné která je pointer:

int var = 10;

int * pVar = var; // *pVar ukazuje na hodnotu 10; pVar ukazuje na adresu var.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.87.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 79 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s programem ... — založil Bublina

Pomoc s programem C++ — založil Marek

Pomoc s programem — založil Janička

Pomoc s programem v C — založil Radyon

Pomoc s programem — založil Zugi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý