C programovanie , polia – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C programovanie , polia – C / C++ – Fórum – Programujte.comC programovanie , polia – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
WhatsThiSs
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
6. 6. 2016   #1
-
0
-

Zdravím potreboval by som pomoc s programom prosim čim skôr , mam to ulohu do školy 

program, ktorý načíta text zo súboru 3.txt. Program následne vypíše na display všetky znaky, ktoré sa v danom texte opakujú viackrát zasebou, a taktiež pozíciu odkial pokial sa opakujú

príklad:

abskcasksaascmkcpowpoqoppsadasdkfkkkkasc

a: 10-11

p: 24-25

k: 34-38

toto je zadanie a priklad ak by niekto mal nejaky napad tak sem s tym prosim už som to skušal ale nefugnovalo mi to vraj to bolo cele zle takže som sa skusil obratiť na forum... :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.245.121.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
6. 6. 2016   #2
-
0
-

#1 WhatsThiSs
Když nevíš, jak se pracuje s polem, tak to udělej bez pole.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
WhatsThiSs
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
7. 6. 2016   #3
-
0
-

#2 Kit
mam to mať s polami...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.245.121.–
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
7. 6. 2016   #4
-
0
-

#3 WhatsThiSs
To je pořád dokola. Dej sem kód, alespoň nefunkční a zkusíme ti poradit, co tam máš špatně

Nahlásit jako SPAM
IP: 8.20.181.–
KIIV+42
God of flame
7. 6. 2016   #5
-
0
-

Kazdopadne souhlas s Kitem - pole je tam naprosto zbytecne, ne-li jeste na skodu.

Je-li jediným tvým nářadím kladivo, začnou všechny tvé problémy vypadat jako hřebíky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.3.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hlucheucho+10
Posthunter
7. 6. 2016   #6
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

#2 Kit
Jára Cimrman byl tvůj učitel?   

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů

Podobná vlákna

Polia v C++ — založil Jur

Dynamické polia C++ — založil Filip

Objekt a polia? — založil WraCkeR

Metody a premenne(polia) — založil jonatan

Programovanie — založil Tayson

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý