Preg_replace_callback – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Preg_replace_callback – PHP – Fórum – Programujte.comPreg_replace_callback – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
22. 8. 2016   #1
-
0
-

Ahoj, potřeboval bych upravit funkci preg_replace na preg_replace_callback, mám tento kód:

$t = preg_replace('/(?im)((?:\s'.$strings[$lang]['space_before'].')+)('.$valid_chars_after.'+)/e', "str_replace(' ', ' ', '\\1').'\\2'", $t);

ale pro  preg_replace_callback je potřeba to str_replace vložit do funkce viz. např.:

https://blog.liplex.de/replace-preg_replace-with-preg_replace_callback-for-php-5-5/

nějak takto ????  :

$t = preg_replace('/(?im)((?:\s'.$strings[$lang]['space_before'].')+)('.$valid_chars_after.'+)/e',

function($matches) { return str_replace(' ', ' ', $matches[1]).$matches[2]; },
$t);

Nahlásit jako SPAM
IP: 151.237.224.–
22. 8. 2016   #2
-
0
-

#1 Allconius
tedy s tím preg_replace_callback tedy takto:

            $t = preg_replace_callback('/(?im)((?:\s'.$strings[$lang]['space_before'].')+)('.$valid_chars_after.'+)/e',
            function($callback1) { return str_replace(' ', ' ', $callback1[1]).$callback1[2]; },
            $t);

Nahlásit jako SPAM
IP: 151.237.224.–
22. 8. 2016   #3
-
0
-

#2 Allconius
tak nakonec finální verze:

            $t = preg_replace_callback('/(?im)((?:\s'.$strings[$lang]['space_before'].')+)('.$valid_chars_after.'+)/',
            function($callback1) { return str_replace(' ', ' ', $callback1[1]).$callback1[2]; },
            $t);

vadilo mu tam ještě to "e". Vypadá to zatím, že to funguje ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 151.237.224.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý