Input v realném čase – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Input v realném čase – C / C++ – Fórum – Programujte.comInput v realném čase – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno
Pergoly a střechy Brno

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
MatyMal0
Duch
19. 11. 2016   #1
-
0
-

Ahoj programátoři!

Chtěl bych se zeptat, zdali existuje nějaký způsob, jak vložit text do stringu v reálném čase. Díky. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.197.–
BDS+3
Věrný člen
19. 11. 2016   #2
-
+1
-
Zajímavé

#1 MatyMal
co znamená "Input v realném čase"?

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
MatyMal0
Duch
20. 11. 2016   #3
-
0
-

#2 BDS
Něco jako "cin" bez toho, abych musel zmáčknout enter. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.197.–
BDS+3
Věrný člen
20. 11. 2016   #4
-
0
-

#3 MatyMal
jak by to poznalo co je součástí řetězce?

k čemu by to bylo dobré?

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.69.69.–
W10 :)
gna
~ Anonymní uživatel
1500 příspěvků
21. 11. 2016   #5
-
0
-

Pravděpodobně Windows a MSVS...

#include <conio.h>
...
if (_kbhit()) znak = _getch();
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
MatyMal0
Duch
22. 11. 2016   #6
-
0
-

#4 BDS

Dám to do "char", který pak přičtu do "string". ;)

Chci zkusit vyrobit primitivní keylogger. :)
#5 gna
Díky! Funguje. :) Ale nejde nějak udělat, aby mezi kontrolování klávesy byl nějaký časový rozestup? Díky. ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.197.–
Radek Chalupa
~ Redaktor
+1
Super člen
23. 11. 2016   #7
-
0
-

#6 MatyMal
Nechci ti brát iluze, ale tenhle "keylogger" ti přestane fungovat v okamžiku kdy bude mít fokus jiná aplikace než ta tvoje konzolovka....

Abys mohl detekovat klávesy přes celý systém, můžeš použít (WinAPI funkci) SetWindowsHookEx s parametrem WH_KEYBOARD_LL - popis použití vč. té hook procedury je v dokumentaci.

Radek Chalupa 
- školení programování, konzultace (C/C++, C#, WinAPI, .NET Framework, COM, ActiveX, ATL,  MFC, ...) 
- vývoj software na zakázku 
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.51.–
23. 11. 2016   #8
-
0
-

Kdybys raději udělal něco, co uživateli usnadní práci. Zase šmírování ( = keylogger). S takovou aby se běžný uživatel raději vrátil k psacímu stroji :(

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
BezMozek0
Newbie
25. 11. 2016   #9
-
+1
-
Zajímavé

#6 MatyMal
Pokud chceš nějaký časový rozestup  tak využij Sleep("čas v milisekundách") nebo knihovnu ctime/time.h. 


Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.243.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Podobná vlákna

Nauč se Python na reálném projektu — založil Michal Makoš

Input a input type — založil

CASE — založil dejA vU

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032021 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý