Stiahnutie aktuálneho obrázku – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Stiahnutie aktuálneho obrázku – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comStiahnutie aktuálneho obrázku – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
Stefan
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
21. 1. 2017   #1
-
0
-

Ahojte,

prosim pomôžte mi:

1. Cez FTP server prostrednictvom web kamery posielam fotografie do vyhradenej zložky na mojom webe. Problém je v tom, že sa tu ukladá po každej hodine subor jpg ale pod iným koncom názvu ako

weather_20170121-174558.jpg

weather_20170121-458792.jpg

2 Do adresára som zadal cestu nasledovným prikazom: <img id="meteo" src="http://meteoXX.sk/wp-contentsnap/weather_20170121-174558.jpg?time= + new Date()" /> TOTO VŠAK NEFUNGUJE

Prosim radu, ako mám zadať príkaz na to, že ak sa nachádza v zložke nový súbor - aktuálnejši súbor dátumom alebo časom, tak tento sa má načítať automaticky

Ďakujem za akúkoľvek radu

Štefan

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.195.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 1. 2017   #2
-
0
-

V html to neudelas, protoze nevis nazev souboru. Zkus pouzit php. Opendir. Pripadne by slo pri ukladani ulozit nekde do db nebo souboru nejnovejsi nazev. Ale to asi v tvem programu nastavit nejde.

$files = array();
if ($handle = opendir('.')) {
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != "..") {
           $files[filemtime($file)] = $file;
        }
    }
    closedir($handle);

    // sort
    ksort($files);
    // find the last modification
    $reallyLastModified = end($files);

// ----

$files = glob('path/to/files/*.swf');
usort($files, function($a, $b) {
    return filemtime($a) < filemtime($b);
});
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:7878:fa...–
Stefan
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
23. 1. 2017   #3
-
0
-

#2 peter
Ahoj Peter,

ďakujem za pomoc.

Ja som medzičasom hľadal riešenie a našiel som. Len pre info pre ostatných ide o kombináciu WorldPressu a Foscam kamery FI9803P a tu je riešenie:

<img src="http://DDNSorISPIPAddress:PortForCamera/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture2&usr=CameraVisitorId&pwd=YourPassword&t=" onload='setTimeout(function() {src = src.substring(0, (src.lastIndexOf("t=")+2))+(new Date()).getTime()}, 1000)' onerror='setTimeout(function() {src = src.substring(0, (src.lastIndexOf("t=")+2))+(new Date()).getTime()}, 5000)' alt='' />
 

 
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.145.195.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
24. 1. 2017   #4
-
0
-

Zverejnujes heslo ke sve web-cam? Jen jsi zapomnel zmiit link na tu stranku.
To se muze hodit pri sledovani holek ve sprse nebo odposlechu. Pripadne pro vytvoreni bot-net site pro utok na tve servery. Ooo, dekuji, dekuji, jak jsi stedry :)

Ten Js kod dela to, ze do img src adresy, v miste, kde je t= pripise casove razitko. Tipuje si to tedy jmeno souboru. Pokud to tipne spravne, tak to opakuje kazdou sekundu. Pokud spatne, tak ceka 5s na novy pokus.
Je to tedy pouzitelne, pokud presne vis, ze je jmeno souboru slozene z datumu. A slo by to pouzit.

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/JavaScript/Reference/Global_Objects/Date
Musel bys napsat js, ktery presne vygeneruje tento format.
20170121-174558 = 2017 + 01 + 21 + '-' + nejake cislo, ktere muze byt cas
2017024-1485242309920

<script>
var d, str
d = new Date()
str = d.getFullYear() + '' + d.getMonth() + '' + d.getDate() + '-' + d.getTime();
alert(str);
</script>

Dal bys musel tedy preformatovat jeste den a mesic, aby mel 2 cifry, cili misto 1 bylo 01. Tez je treba k mesici pripsat 1.
To cislo na konci klidne muze byt rozdil gettime(d)  - gettime (pro mesic, den, rok, cas = 0)

 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:18ae:6a...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Stiahnutie — založil A-dy

Stiahnutie — založil A-dy

Stiahnutie oracle — založil adamislav01

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý