řazení podle datetime - hloubka – MS SQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama

řazení podle datetime - hloubka – MS SQL – Fórum – Programujte.comřazení podle datetime - hloubka – MS SQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MilanL0
Stálý člen
16. 6. 2017   #1
-
0
-

Ahoj, potřeboval bych informaci, s jakou přesností testuje MS SQL řazení podle DATETIME sloupce, mám program, kde mi odpověd na Query přehazuje položky v rámci 1minuty 

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.139.9.–
Reklama
Reklama
RomanZ
~ Anonymní uživatel
254 příspěvků
20. 6. 2017   #2
-
0
-

MSSQL řadí datetime sloupce podle celé hodnoty, nijak se to neořezává, takže pokud řadíš SQL dotazem, budou brány při řazení v potaz i milisekundy.

Neřadíš to náhodou až na klientu podle zobrazených hodnot? To vypadá jakobys měl zaokrouhlený čas na minuty a to se obvykle dělá až při zobrazování na klientu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.212.10.–
MilanL0
Stálý člen
22. 6. 2017   #3
-
0
-

#2 RomanZ
Vyřešil jsem to přidáním, druhého řazení podle indexu a to je už v pořádku.

Mám apku v Delphi, ve které procházím dataset z TQuery - podívám se ještě na DATABÁZI jestli tam ty sekundy vůbec jsou - může být problém u zdroje.

Tak jsem si říkal, že když je DT v DB uložený jako double jestli není třeba řazení nastavený jen na určitý počet desetinných míst.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.139.9.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032017 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý