Programovani – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Programovani – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgramovani – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Niyaz
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
7. 9. 2017   #1
-
0
-

Test

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.216.–
Niyaz0
Duch
7. 9. 2017   #2
-
0
-

#1 Niyaz
tady bude test

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.216.–
Niyaz
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
7. 9. 2017   #3
-
0
-

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;

namespace ConsoleApplication13
{
class Program
{
static int Vstup(string zprava)
{
int cislo;
int pruchod = 0;
do
{
if (pruchod > 1) Console.WriteLine("Nebylo zadano cele cislo.");

pruchod++;
Console.WriteLine(zprava);
} while (int.TryParse(Console.ReadLine(), out cislo));
return pruchod;
}

static bool Testuj(int A,int B,int C)
{
int a = 0, b = 0, c = 0;
bool vysledek = true;
Console.WriteLine("Zadan trojuhelnik o delce stran {0}, {1} a {2}", a, b, c);
if (a + b <= b)
{
Console.WriteLine("Hrana c neni kratsi nez soucet hran a a b ({0},{1})", a + b, c);
vysledek = false;
}
if (a + c <= b)
{
Console.WriteLine("Hrana b neni kratsi nez soucet hran a a c ({0},{1})", a + c, b);
vysledek = false;
}
if (b + c <= a)
{
Console.WriteLine("Hrana a neni kratsi nez soucet hran a a b ({0},{1})", b + c, a);
vysledek = false;
}
return vysledek;
}

static void Zadat()
{
int a, b, c;
a = Vstup("Zadejte delku usecky a");
b = Vstup("Zadejte delku usecky b");
c = Vstup("Zadejte delku usecky c");
if (Testuj(a, b, b)) Console.WriteLine("Zadany utvar je trojuhelnik"); Console.WriteLine("Zadany utvar neni trojuhelnik");

}

static void Main(string[] args)
{
char volba = '9';
while (volba!='9')
{
Console.Clear();
if (volba != 1) Zadat();
Console.WriteLine("1..Testovat trojuhlenik\n-----------------\n9..Konec");
volba = Console.ReadKey().KeyChar;
}
}
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.36.–
Target
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
7. 9. 2017   #4
-
0
-

Pracuji...

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.201.50.–
Kit+15
Guru
7. 9. 2017   #5
-
0
-

#3 Niyaz
Tohle chceš přepsat do C/C++ nebo co s tím tady hodláš dělat?

Pokud někomu jen chceš poslat zdroják, použij třeba pastebin.com

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Target
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
7. 9. 2017   #6
-
0
-

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
namespace ConsoleApplication13
{
    class Program
    {
        static int Vstup(string zprava)
        {
            int cislo;
            int pruchod = 0;
            do
            {
                if (pruchod >= 1) Console.WriteLine("Nebylo zadano cele cislo.");
                pruchod++;
                Console.WriteLine(zprava);
            } while (!int.TryParse(Console.ReadLine(), out cislo));
            return cislo;
        }
        static bool Testuj(int a, int b, int c)
        {
            bool vysledek = true;
            Console.WriteLine("Zadan trojuhelnik o delce stran {0}, {1} a {2}\n", a, b, c);
            if (a + b <= c)
            {
                Console.WriteLine("Hrana c neni kratsi nez soucet hran a a b ({0},{1})", a + b, c);
                vysledek = false;
            }
            if (a + c <= b)
            {
                Console.WriteLine("Hrana b neni kratsi nez soucet hran a a c ({0},{1})", a + c, b);
                vysledek = false;
            }
            if (b + c <= a)
            {
                Console.WriteLine("Hrana a neni kratsi nez soucet hran a a b ({0},{1})", b + c, a);
                vysledek = false;
            }
            return vysledek;
        }
        static void Zadat()
        {
            int a, b, c;
            a = Vstup("Zadejte delku usecky a");
            b = Vstup("Zadejte delku usecky b");
            c = Vstup("Zadejte delku usecky c");
            if (Testuj(a, b, c))
                Console.WriteLine("Zadany utvar je trojuhelnik");
            else
                Console.WriteLine("Zadany utvar neni trojuhelnik");
        }
        static void Main(string[] args)
        {
            char volba = '1';
            while (volba != '9')
            {
                Console.Clear();
                if (volba == '1') Zadat();
                Console.WriteLine("1..Testovat trojuhlenik\n-----------------\n9..Konec");
                volba = Console.ReadKey().KeyChar;
            }
        }
    }
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.201.50.–
Kit+15
Guru
7. 9. 2017   #7
-
0
-

#6 Target
Nebylo by lepší to sem poslat jako zdroják místo piplání se s tvrdými mezerami? Stejně se ti to zalamuje tam, kde nemá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
7. 9. 2017   #8
-
0
-

Jděte do pr... se spamováním. Toto není pastebin!!

Navíc to vypadá jako C#, které patří do .NET.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Target
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
7. 9. 2017   #9
-
0
-

   

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
namespace ConsoleApplication13
{
    class Program
    {
        static int Vstup(string zprava)
        {
            int cislo;
            int pruchod = 0;
            do
            {
                if (pruchod >= 1) Console.WriteLine("Nebylo zadano cele cislo.");
                pruchod++;
                Console.WriteLine(zprava);
            } while (!int.TryParse(Console.ReadLine(), out cislo));
            return cislo;
        }
        static bool Testuj(int a, int b, int c)
        {
            bool vysledek = true;
            Console.WriteLine("Zadan trojuhelnik o delce stran {0}, {1} a {2}\n", a, b, c);
            if (a + b <= c)
            {
                Console.WriteLine("Hrana c neni kratsi nez soucet hran a a b ({0},{1})", a + b, c);
                vysledek = false;
            }
            if (a + c <= b)
            {
                Console.WriteLine("Hrana b neni kratsi nez soucet hran a a c ({0},{1})", a + c, b);
                vysledek = false;
            }
            if (b + c <= a)
            {
                Console.WriteLine("Hrana a neni kratsi nez soucet hran a a b ({0},{1})", b + c, a);
                vysledek = false;
            }
            return vysledek;
        }
        static void Zadat()
        {
            int a, b, c;
            a = Vstup("Zadejte delku usecky a");
            b = Vstup("Zadejte delku usecky b");
            c = Vstup("Zadejte delku usecky c");
            if (Testuj(a, b, c))
                Console.WriteLine("Zadany utvar je trojuhelnik");
            else
                Console.WriteLine("Zadany utvar neni trojuhelnik");
        }
        static void Main(string[] args)
        {
            char volba = '1';
            while (volba != '9')
            {
                Console.Clear();
                if (volba == '1') Zadat();
                Console.WriteLine("1..Testovat trojuhlenik\n-----------------\n9..Konec");
                volba = Console.ReadKey().KeyChar;
            }
        }
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 81.201.50.–
Target
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
7. 9. 2017   #10
-
0
-

Omlouváme se, používáme tuto diskusi jen pro obchazeni skolniho mechanismu kontroly při testu. Za hodinu, můžete cele vlakno smazat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.201.50.–
Kit+15
Guru
7. 9. 2017   #11
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
7. 9. 2017   #12
-
0
-

#10 Target
Takže kromě porušování pravidel tohoto fóra navíc i porušujete pravidla ve škole. Měl by se to dozvědět pan učitel a napařit všem kouli. Třeba si toho všimne...

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Kit+15
Guru
7. 9. 2017   #13
-
0
-

#12 hlucheucho
Kdyby jim napařil koule, tak by si to příště určitě rozmysleli :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Martin Havránek
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
7. 9. 2017   #14
-
0
-

Učitel jsem já a už jsem si to našel :-) Mám program, který je hlídá. Dělají tu pěkný nepořádek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.36.–
Kit+15
Guru
7. 9. 2017   #15
-
0
-

#14 Martin Havránek
Blbě cykly, blbě returny, blbě názvy proměnných, blbě formátování kódu ... mají co dohánět.

Až se budou učit programovat objektově, to teprve bude mela!

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Martin Havránek
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
7. 9. 2017   #16
-
0
-

V tom je princip zkoušky, aby to opravili. Objektově je to čeká další semestr :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.84.36.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
7. 9. 2017   #17
-
0
-

Co se sakra muzou ucit v ciste objektovym jazyce neobjektove celej semestr? Jen vznikne dalsi varka "public static" programatoru. Uz mohli mit rovnou tridu trojuhelnik.

Kazdopadne bych doporucil styl vyuky "rozsirte predchozi ulohu o ....". Cim vetsi prasarna predchozi ukol byl, tim vetsi peklo ho bude opravdu rozsirit. Bystrejsi by pak pochopili, ze to formatovani kodu tam neni pro srandu kralikum. Idealne neco realneho, co k necemu i je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.230.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kit+15
Guru
7. 9. 2017   #18
-
0
-

#17 KIIV
Ono je to špatně i s ohledem na strukturované programování. Například procedura "Zadat" vypisuje výsledek. Funkce "Testuj" vypisuje chybové hlášky. I ta funkce "Vstup" vypadá jak od čuněte, že se mi ani nechce zkoumat, zda je funkční. WTF?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.68.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
hanis0
Duch
10. 9. 2017   #19
-
0
-

dobry den

hledam nekoho kdo by byl skusil vytvořit taxi aplikaci typu liftago jen pro ostravu a jeji blizke okoli

odmena prvniho pul roku jedno procento z kazde jizdy a pote dle domluvy   

mejl: chvistula@seznam.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.179.–
10. 9. 2017   #20
-
0
-

#19 hanis
Nespamuj každé vlákno a dej to do inzerce. Takto spíš odradíš.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.81.–
hanis0
Duch
10. 9. 2017   #21
-
0
-

#20 hlucheucho
ok diky za info 

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.179.–
hanis0
Duch
10. 9. 2017   #22
-
0
-

#20 hlucheucho
aha ale tu zadnou inzerci nevidim

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.179.–
RomanZ
~ Anonymní uživatel
272 příspěvků
12. 9. 2017   #23
-
0
-

#22 hanis

http://programujte.com/forum/diskuze/103-inzerce/

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.212.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Programovani za FO — založil abcdefg

Programování her — založil Michalek

Programování her — založil Gh0st

Programovaní — založil joskoo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý