Kružnice - jak na to – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kružnice - jak na to – C / C++ – Fórum – Programujte.comKružnice - jak na to – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
Bombon
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
12. 11. 2017   #1
-
0
-

Ahoj, mohl by mi někdo poradit s ulohou?

Vytvořte program, který vypíše informace pro sestaveni rovnice kružnice, jejímž průměrem je úsečka AB.

Vstupem programu je dvojice bodů A a B s x-ovou a y-ovou souřadnicí: A[x,y], B[x,y].

Výstupem programu jsou následující informace v pořadí dle ukázek:

X-ova souřadnice středu S: (Ax + Bx) / 2
Y-ova souřadnice středu S: (Ay + By) / 2
Délka směrového vektoru u: sqrt((Bx - Ax) * (Bx - Ax) + (By - Ay) * (By - Ay))
Poloměr r kružnice: polovina délky směrového vektoru

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.139.–
Bombon0
Duch
12. 11. 2017   #2
-
0
-

#1 Bombon

Nevim jak zadat ty souřadnice na vstup :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.139.–
gna
~ Anonymní uživatel
1849 příspěvků
12. 11. 2017   #3
-
0
-

   

std::cin >> ax >> ay;
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Vykreslení kružnice — založil RePRO

Rovnice kružnice — založil Divisor

Polomer kružnice — založil Martin

Vykreslení kružnice v konzoli — založil Sir Andrew

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý