Visual C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Visual C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comVisual C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Ericek0
Duch
13. 3. 2007   #1
-
0
-

Preco ked spravil .exe subor, ide spustit iba tym co maju nainstalovany C++ ?
Neda sa nejak spravit normalny .exe.
Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Peter D.0
Expert
13. 3. 2007   #2
-
0
-

urob release verziu. Ked to robiš pod .NET tak je potrebný na spustenie aj framework 1.1 a vyššie

btw c++ sa neinštaluje ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Ericek0
Duch
13. 3. 2007   #3
-
0
-

hmm, myslel som visual c++, ze sa instaluje...
btw ja som spravil tu release verziu a robi to iste(aspon myslim, ze som ju spravil)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
13. 3. 2007   #4
-
0
-

To Ericek:project properities->C/C++->Code Generation->Runtime Library -> Multi-threaded (/MT)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
14. 3. 2007   #5
-
0
-

Myslim ze si nepisal aplikaciu pre .NET v Cecku takze to vylucujem a myslim ze si pouzil MFC.Tusim ze niekde v nastaveniach je mozna vobla ci maju byt necessary parts static aleo shared, ty ich mas shared a k tomu EXE je potrebne jedno dll a to mfc*.dll. Bud ho budes distribuovat s tvojim exe alebo nastaic static linked MFC.

V pripade VisualC++ 6.0


Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
Peter D.0
Expert
14. 3. 2007   #6
-
0
-

ivanhoex píše:#
# To Ericek:project properities->C/C++->Code Generation->Runtime Library -> Multi-threaded (/MT)


to by asi nespustil ani on sám nie ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
ivanhoex
~ Anonymní uživatel
36 příspěvků
14. 3. 2007   #7
-
0
-

mephi píše:#
#

ivanhoex píše:#
# To Ericek:project properities->C/C++->Code Generation->Runtime Library -> Multi-threaded (/MT)

#
#to by asi nespustil ani on sám nie ?


spustil !!! co to kecas prosimte? ve Visual Studiu 2005 professional je toto nastaveno defaultne na v release Multi-threaded DLL (/MD) aby se knihovny neimportovali do exe ale nacitali se ze souboru Visualka, v debug taktez, ale tam je navic nastaveno
Multi-threaded Debug DLL (/MDd), jak jiste vite, debug si napriklad projistotu pridava 4bajty pred a za kazdou alokovanou pameti a dalsi veci(info pro debuging)...., pro release verzi je nutne nastavit Multi-threaded (/MT), aby sla spustit i na PC kde neni Visualko nainstalovany, cili aby se prilinkovali potrebne knihovny do exe, pro debug doporucuji nechat Multi-threaded Debug DLL (/MDd), diky rychlosti kompilace, jelikoz debug verze vetsinou lidi bez Visualka nezajimaj ;)

o .NET nic nevim, ale verim, ze to s tim nesouvisi :P

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý