Refresh pri zapise do mySQL – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Refresh pri zapise do mySQL – PHP – Fórum – Programujte.comRefresh pri zapise do mySQL – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal0
Newbie
21. 3. 2007   #1
-
0
-

Caute neviete mi nieto nahodou poradit s tymto problemom.
Robim diskusne forum v php. Ked vsak zapisem prispevok do nejakej temy a dam refresh stranky F5 neustale zapisuje prispevok znova po kazdom refrehe. neviete ako to odstranit?
Formular na odoslanie a samotne zobrazenie mam na jednej stranke.
diky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
dalaman0
Věrný člen
21. 3. 2007   #2
-
0
-

Vytvor si novy subor guestbook_zapis.php a v nom zapisuj.

Takze v guestbook.php bude

<form method='post' action='guestbook_zapis.php> ... '


a na konci guestbook_zapis este pridas header("location: guestbook.php");

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Michal0
Newbie
21. 3. 2007   #3
-
0
-

diky za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dalaman0
Věrný člen
21. 3. 2007   #4
-
0
-

To dalaman: alebo ked to chces cisto cez Mysql tak porovnavaj posledny pridany prispevok s akurat vkladanym a ak sa zhoduju then abort

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Michal0
Newbie
22. 3. 2007   #5
-
0
-

Spravil som si ten questbook_zapis, pri headers mi vsak vyhody tuto chybu

Cannot modify header information - headers already sent by

Dik za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
qqq
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
22. 3. 2007   #6
-
0
-

... output started ... pořád nic???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Newbie
22. 3. 2007   #7
-
0
-

nic .. ja uz som raz headers poslal pri prihlasovani tak asi to je problem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dalaman0
Věrný člen
22. 3. 2007   #8
-
0
-

Pred headerom nemozes nic posielat na server....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Michal0
Newbie
22. 3. 2007   #9
-
0
-

tak uz som to spravil. inak dik za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Newbie
23. 3. 2007   #10
-
0
-

este by som mal jednu otazku. Aku vynutit automaticky refresh stranky napr. kazdych 10s. dik

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
23. 3. 2007   #11
-
0
-

Prez JS nebo pres vhodnou META hlavicku. POGOGLI!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 96 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý