Sowin1d.lib – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Sowin1d.lib – C / C++ – Fórum – Programujte.comSowin1d.lib – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

ph@tE
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
9. 4. 2007   #1
-
0
-

Ahoj všicni, mám problém. Začal jsem se učit s OpenGL a hledal jsem nějakou OO nadstavbu. Na rooru.cz jsem našel seriál o Open Invertoru, který k práci s okny využívá SoWin (dělám na windows, prozatím).

Pro zkompilování zdrojáků je potřeba vždy přilinkovat soubor sowin1d.lib, bohužel ale není nikde k nalezení, hledal jsem ho na netu snad celý odpoledne. Pokud ho tedy někdo najdete nebo víte, kde ho najít, tak mi sem prosím dejte link. Jestli ho náhodou máte, tak mi ho prosím pošlete na mail HonzaSkvaril@seznam.cz, dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
9. 4. 2007   #2
-
0
-

Neviem ci si si vybral prave najlebsiu kniznicu.Inac fajn framework pre OpenGL aplikacie je GLUT. Dost sikovna kniznica a hlavne jednoducha na pouzivanie. No co sa tyka OpenGL a OO nadstavby hmm nebolo by lebsie v tvojom priapde prebehnut na Direc3D ked ti chybaju objekty? Viem ze je to rada ktora nestoji za nic. Btw neviem ci nebudek kecat ale nejaky MS produkt dokazal z DLL vyrobit libku..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
ph@tE
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
9. 4. 2007   #3
-
0
-

Přes GLUT + klasické C-čkovské OpenGL, jsem si pár aplikací vytvořil (jenom abych si to vyzkoušel). GLUT je sice pěkný, ale chybí mi u něj nějaká rozsáhlejší práce s okny, jako horizontálně orientovaná tlačítka, víc druhů menu, select boxy atp. Jestli existuje nějaká nadstavba pro GLUT, která by toto nějak implementovala, tak bych se celkem rád přiučil (nebo jestli to umí přímo GLUT, ale četl jsem, že ne).

A nebylo by pro mě lepší přejít na C#? Přes co třeba můžu v C# vykreslovat 3D objekty? Můžu používat OpenGL (jestli existuje pro C#)?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
9. 4. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
ph@tE
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
9. 4. 2007   #5
-
0
-

Dík, asi se podívám na ten Direct3D a C#, co to umí a pak se asi rozhodnu, co budu dělat do hloubky. Prioritou pro mě ale asi stejně zůstane PHPčko:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

.lib v C# — založil dargorar

Lib cURL — založil cniry

Lwsock32.lib — založil BigFood

Lib dll res — založil Peter D.

Problem s FTP lib — založil freeman-half

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý