Temp = proměnná??? – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Temp = proměnná??? – Visual Basic – Fórum – Programujte.comTemp = proměnná??? – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Deeniska0
Duch
9. 5. 2007   #1
-
0
-

awoj, xci se zeptat co je to vlastně zač? Jen nějaká proměnná???...moooc díky za odpověď, je to dost důležitý a spěchá to...

tady je příklad, bylo to použito u třídění výběrem...jakou to tu hraje roli?
For i = 0 To lngVelikostPole
For j = lngVelikostPole To i + 1 Step -1
If pole(i) > pole(j) Then
temp = pole(i)
pole(i) = pole(j)
pole(j) = temp
End If
Next j
Next i

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
jkonopasek0
Návštěvník
10. 5. 2007   #2
-
0
-

Jedná se o pracovní proměnnou, kterou ten, kdo psal třídící algoritmus, potřebuje pro přesun mezi jednotlivými prvky pole.
I název je zvolen z anglického Temporary - dočasný, prozatímní.

Z hlediska programování by ta proměnná mohla mít samozřejmě jakýkoliv název. Důležité je, aby byla stejného typu jako tříděné pole.
(Pozn.: podobně jsou pracovní proměnné i, j a IngVelikostPole, které jsou využity pro řízení cyklů.)

Název Temp se často použícá i pro složky (adresáře), do kterých se ukládají dočasné, pracovní soubory.
Např. pro Windows XP
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp
nebo
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temporary Internet Files
apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Re: Temp = proměnná???
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
11. 5. 2007   #3
-
0
-

už si to dokážu představit, díky...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Proměnná — založil Kyu

On click a proměnná — založil Jarda

Proměnná v mysql_query — založil Mirek Braho

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý