A:hover – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

A:hover – CSS – Fórum – Programujte.comA:hover – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
myth
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
13. 5. 2007   #1
-
0
-

Kazdy vieme, ze v IE je to podporovane len v 7.

Pouzivam 6.
Ale vie mi niekto vysvetlit ako to obisli na www.bleskovky.sk ? Studoval som trochu kod ale neprisiel som na to..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Kalimero
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
13. 5. 2007   #2
-
0
-

A proc by to nefungovalo? v IE normalne a:hover faka....co akorat nefaka sou veci jako treba img:hover a dalsi.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
13. 5. 2007   #3
-
0
-

hover je podporovany aj starsimi ie ale mislim ze iba u a

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
myth
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
13. 5. 2007   #4
-
0
-

hmm s A to nefunguje

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
13. 5. 2007   #5
-
0
-

To myth:hoverovy efekt sa da urobit javascriptom nemyslim priamo v kode ale urobis si skript v ktorom nastavis aby ti vsetky prvky, ktore maju pseudotridu :hover fungovali v IE ak xces pozri si tento kod http://mhweb.wu.cz/skuska/csshover.htc tu je cely skript zarucene funguje. Vyhodou tohto skriptu je, ze si ho stiahne iba IE nakolko je primitivny... Ostatne prehliadace ho budu ignorovat pretoze subor s proponou .htc nepoznaju takze mensie zatazenie servra apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
13. 5. 2007   #6
-
0
-

Ono je niekedy rozdiel ci napises 'A:hover' alebo 'a:hover'... kazdopadne hover pre <a href="#"> (musis tam mat aj atribut 'href' s nejakou hodnotou).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
myth
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
13. 5. 2007   #7
-
0
-

No uz mi to je jasne chybajuce href

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Tr:hover — založil mORb

Hover — založil dinkin

HOver Menu — založil arno

Nefunguje hover — založil Kano

Hover menu — založil Marty_SVK

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý