Vstup – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vstup – Java – Fórum – Programujte.comVstup – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Khyplozz
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
13. 5. 2007   #1
-
0
-

Když je System.out.println, je i něco jako System.in... ? Něco jako v Céčku scanf ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Seneca0
Duch
14. 5. 2007   #2
-
0
-

Prečo to nevyskúšaš? Tak to určite zistíš najlepšie.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Alan0
Věrný člen
14. 5. 2007   #3
-
0
-

System.in v Javě je, ale to je co si pamatuju na vstup z textových dokumentů. Když chceš vstup z klávesnice musíš ukládat paměť a je to o trochu těžší než v C-čku..



BufferedReader br = new BufferedReader(new InputStreamReader(System.in));
int x;
try{
x = br.write();
}catch(IOException e){}

vyzkoušj tohle, nebo zksu pohledat po netu..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Rudolf PECINOVSKY0
Návštěvník
15. 5. 2007   #4
-
0
-

System.in sice umožňuje číst z konzole, ale moc se nepoužívá, protože většina uživatelů dává přednost okennímu vstupu, který jze velmi snadno naprogramovat pomocí statických metod třídy javax.swing.JOptionPane. System.in se proto používá pouze v případě, kdy očekáváš vstup ze standardního vstupního proudu, který bude přejsměrování na soubor nebo výstup jinéo programu.

Pro usnadnění čtení dat ze standardního vstupu byla v Javě 5.0 zavedena třída java.util.Scanner, jejímuž konstruktoru předhodíš textový vstupní proud a instance ti pak umožňuje číst celá data a nemusíš se o konverzi starat ty. Podívej se na ní do dokumentace.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Podobná vlákna

Vstup — založil wokena

Vstup — založil unjava

Vstup — založil Khyplozz

Uzivatelsky vstup — založil tecka

Vstup z klávesnice — založil Hans33

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý