Poslanie premenych pri refreshe – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Poslanie premenych pri refreshe – PHP – Fórum – Programujte.comPoslanie premenych pri refreshe – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal0
Newbie
31. 5. 2007   #1
-
0
-

Caute robi na stranke automaticky refresh $_SERVER['PHP_SELF']
Potrebujem vsak aby sa pri refreshe ak uzivatel vyplna formular nezmazali hodnoty premennych.
Teda potrebujem nejak pri refreshe poslat premenne.
Neviete poradit ako na to???
dik

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
31. 5. 2007   #2
-
0
-

To udelas mozna tak pres JS udalost onunload, pres PHPko tezko, protoze udaje z formulare ktery nebyl spravne odeslan (pomoci tlacitka submit, enteru, nebo JS metody submit) nejsou preneseny na server.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Prog.0
Věrný člen
1. 6. 2007   #3
-
0
-

To akoze uzivatel vyplna formular a z nicoho nic sa mu zacne refreshovat stranka ? Mna osobne by to stvalo, keby mi to stranka spravila, aj keby mi po refreshnuti vratila zadane vstupy...
Da sa to vyriesit tak, ze rozdelis okno na frame-y v jednom bude form a druhy frame sa bude refreshovat. Ale ani to nieje nic moc. Alebo namiesto refreshovania stranky budes formular javascriptom submitovat, s tym, ze mu stale pridas nejaku premennu (aby si v phpcku na serveri vedel, ze ide iba o refresh, nie finalny submit). PHPckom potom vygenerujes formular aj s datami, ktore prisli.

...jedno riesenie horsie ako druhe ;-) ide o to, ze na co to potrebujes. Mozno by ti pomohlo:
http://developer.mozilla.org/en/docs/XMLHttpRequest
http://en.wikipedia.org/wiki/XMLHttpRequest

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.
Michal0
Newbie
1. 6. 2007   #4
-
0
-

To Prog.: robim diskusne forum. Formular na odoslanie prispevku a samotnu diskusiu mam na jednej stranke ktoru kvoli novym prispevkom refreshujem. Preto ked niekto akurat vypisuje prispevok tak sa mu moze stat ze sa stranke refreshne a to co pisal sa zmate.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.0
Věrný člen
1. 6. 2007   #5
-
0
-

Hm, diskusne prispevky pribudaju tak rychlo ze je to nutne stale refreshovat ???
Skor by som tam urobil nejaky button, ktorym by si uzivatel tu stranku refreshol sam, vtedy, ked bude sam chciet.
A ak to chces mat fakt take dynamicke, tak to sprav cez AJAX. Ale to mi uz pripomina skor chat

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.
Michal0
Newbie
1. 6. 2007   #6
-
0
-

To Prog.: hej asi tam spravim ten button. Povodne som to chcel spravit tak len uzivatelia boli moc narocny ale budu sa musiet uskromnit.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 55 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý